M-marketing ApS logo

VIPguiden Denmark

VIPkortet.dk samler alle de gode tilbud i ét smart V.I.P kort på VIPguiden.com

Alle kender til problemet med at have et rabatkort til hver enkelt forretning, samt skulle lede efter de gode tilbud flere forskellige steder.

I stedet for at forbrugerne skal have et kundekort til hver enkelt butik/butikskæde, samler VIPguiden.com alle de gode tilbud på ét smart V.I.P. kort. Herved slipper kunderne for at huske på forskellige rabatkort som desuden fylder meget i pungen.
Når man først har anskaffet et personligt V.I.P. kort, skal det aldrig fornyes, eller på anden måde udskiftes, hvilket giver endnu en fordel til travle forbrugere.

 

Flot VIPguiden.com Webapp

For nemt at kunne vise kunderne på VIPguiden.com vej til de gode tilbud, er alle tilbud samlet i en flot og brugervenlig Webapp som kan bruges af alle smartphones.

Denne Webapp gemmes nemt, som et flot ikon, på telefonens home screen sammen med de øvrige programmer. Kunderne skal aldrig tænke på at opdatere webappen og det er altid det nyeste indhold de ser når de klikker på ikonet til VIPguiden.com.

Prøv selv hvor nemt det er

Det er nemt at tilføje VIPguiden.com på din egen telefon, tast blot adressen vipguiden.com og tilføj som bogmærke på telefonens Home Screen.

VIPkortet.dk kan du bestille et V.I.P kort med dankortbetaling og konceptet udvides løbende.


Prøv at tast postnummer '8700' hvis der ikke er V.I.P. forretninger i nærheden af din nuværende placering og se hvordan afstand mm. automatisk beregnes.

 

Kontakt os gerne via telefon for mere information omkring mulighederne med Mobil Webapps eller udfyld kontakt formularen, så svarer vi hurtigst muligt

 

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2021 m-marketing aps