M-marketing ApS logo

Tarup Center


Tarup Centeret åbnede for første gang dørene i 1968, til det dengang 9.000m2 store butikscenter som husede 21 butikker. Tarup Centeret er løbende blevet renoveret igennem årene og huser i dag over 49 butikker og er på mere end 20.000m2. Ud over et bredt butiksudvalg danner Tarup Centeret løbende rammerne for events og shows til glæde for de besøgende kunder.

 
Tarup Centers kunderne har taget godt imod de nye muligheder

For at kunne holde interesserede kunder opdateret med de seneste tilbud og events, bruges en professionel kundeklub der håndterer både Email-nyheder,SMS-nyheder, Mobil stregkoder og Centerets Webapp. 

Tilmeldte kunder kan læse om de gode tilbud i det månedlige E-mail Nyhedsbrev eller se det hele på Tarup Centers Webapp (http://m.tarupcenter.dk). Derudover er der løbende QR-stregkoder i centeret som guider kunderne ind til Webapp'en hvor de kan se det hele, direkte på telefonen.

Statistikken viser at der allerede er en stor interesse for, at bruge de nye muligheder og det er næppe en tendens der vil stagnere i fremtiden.

 

Tilmelding via SMS eller Mobil Stregkode 

Det skal være hurtigt, smart og nemt at tilmelde sig kundeklubben. Derfor er der flere muligheder for at tilmelde sig kundeklubben, alt efter hvad kunden har lyst til. En af måderne er at sende en SMS med sin email adresse til Tarup Centeret, herved tilmeldes man både SMS og Email-Nyheder på én gang. En anden måde er at scanne Tarup Centers Mobile stregkode og taste informationerne via den mobiltilpassede tilmeldingsformular. Tarup Centers hjemmeside:  http://www.tarupcenteret.dk

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2021 m-marketing aps