M-marketing ApS logo

SuperBest Vinapp

En god idé blev til virkelighed og endnu bedre kundeservice

Langt de fleste kender følelsen af, at man står fortvivlet foran en stor vinhylde, men man blot har brug for én god vin til aftensmaden eller selskabet. For mange kunder, vil beslutningen derfor blive truffet hurtigt og man får måske ikke den bedst egnede vin med sig hjem, til det ønskede behov.


Med en ny Vinapp i huset, videregiver SuperBest de bedste personlige råd og tips fra den lokale vinspecialist, så man som kunde får den rette flaske vin med sig hjem. De personlige anmeldelser, skrevet målrettet SuperBest's kunder og behov gør, at man hurtigt kan danne sig et overblik og få kvalificeret rådgivning i valget af ens vin.

 

Kunderne fremhæver den personlige vejledning Vinapp'en giver

Vinapp'en har nu været i gang et stykke tid og kunderne synes det er et fantastisk værktøj fordi man får den personlige vejledning, uden man nødvendigvis lige behøver finde en Vin-specialist i butikken, fremhæver Erik Bonde – Afdelingsleder for Vinafdelingen hos SuperBest Hjallesevej.

Vinapp'en er en mobiloptimeret hjemmeside, som både kan ses fra en iPad i butikken, samt fra kundernes egen mobiltelefon.
Det er specielt når kunderne laver en genvej til Vinapp'en på deres telefon, at det bliver smart. Så kan kunderne nemlig altid let klikke på Vinapp-ikonet på deres telefons homescreen og komme direkte ind til det opdaterede indhold fremhæver Erik Bonde.

 

Vinapp'en er også en god hjælp til kolleger fra andre afdelinger

I ferieperioder kan kolleger fra andre afdelinger af butikken også nyde godt af de anbefalinger og indhold der ligger i Vinapp'en, fordi de med den i hånden, kan rådgive kunderne til det rette valg af vin, med baggrund i den lokale vinansvarliges anbefalinger.

Superbest Vinapp
Vinappen markedsføres både i butikken, lokale aviser og med link i SuperBest's SMS-nyheder.


Prøv selv Vinapp'en, tast adressen http://www.vinapp.mmob.dk på mobiltelefon, tablet eller scan QR-koden.

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2021 m-marketing aps