M-marketing ApS logo

Næstved Stor-Center


Om Næstved Stor-Center

Næstved Stor-Center blev etableret i 1989 og huser i dag hele 63 butikker inkl. et Bilka varehus. Næstved Stor-Center er et moderne shoppingcenter med alt hvad man har brug for samlet under ét tag. Ud over at være fyldt med spændende butikker danner Næstved Stor-Center løbende rammerne om koncerter, modeshow samt sjove aktiviteter.

 

Næstved Stor-Center Mobil Webapp og QR koder

Flere og flere kunder søger efter information via deres mobiltelefon. For at gøre mere for kunderne har Næstved Stor-Center valgt at lave en moderne Webapp i samarbejde med M-marketing ApS. I modsætning til almindelige applikationer kan Webappen bruges af alle telefoner uden installation eller opdateringer af programmer på telefonen.

Det er utrolig nemt for interesserede kunder, at få Næstved Stor-Centers Webapp på deres telefon. Alt man skal gøre er at taste adressen på sin telefon og trykke 'Gem på hjemmeskærm' hvis man har en Iphone. Android samt andre telefoner kan ligeledes lave en genvej enten på telefonens hjemmeskærm eller under foretrukne.

Tilbuddene skiftet automatisk hver måned, så kunderne er altid opdateret med de sidst nye tilbud og aktiviteter fra Næstved Stor-Center.

Det er derfor meget nemt for nye kunder at få direkte adgang til aktuelle tilbud, finde deres favoritbutik eller tjekke åbningstider direkte fra deres telefon.

Besøg Næstved Stor-Centers hjemmeside


Næstved Stor-Centers Facebook side

Kontakt os gerne via telefon for mere information omkring mulighederne

Eller udfyld kontakt formularen, så svarer vi hurtigst muligt

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2021 m-marketing aps