M-marketing ApS logo

Daginstitutioner sender SMS-beskeder til forældre

Pilotprojekt omsat til hverdag

Udvalgte daginstitutioner i Odense kørte efteråret 2008 et pilotprojekt i samspil med Odense Kommune som satte fokus på, at sende SMS-påmindelser til forældre så de bedre husker når børnene skal på Skovtur, i Zoo mv.
Pilotprojektet er i dag omsat til en integreret del af hverdagen grundet den meget positive respons fra både personale og forældre.

 

Kærkommen SMS-information til travle forældre

Normalt er der travlhed ved aflevering og hentning af børnenen. Derfor når forældrene ikke altid at få alle relevante beskeder med sig ud af døren. Dette er nu afhjulpet med de korte beskeder forældrene modtager på deres telefon først på aftenen, når der er tid og ro i hjemmet. Herved husker forældre bedre relevante beskeder fra daginstitutionen hvilket frigiver ekstra tid til børnene.

SMS påmindelsen er fx anvendt hvis forældre skal huske at pakke svømmetøj, så alle børn kan få glæde af en dag i svømmehallen. Perioder med ændrede åbningstider bliver desuden også kommunikeret ud via SMS mf.

 

Supplement til den daglige dialog med forældrene

Det er kun de forældre der nemt og enkelt tilmelder sig der får beskeder, derfor skal påmindelsen ses som et supplement til den moderne daginstitutions daglige dialog med forældrene idet ikke alle nødvendigvis ønsker, at modtage de gratis påmindelser fra daginstitutionen.

Presseomtale
- BT: Tryk her
- Tv2fyn: Tryk her
- Fyens Stiftstidende: Tryk her
- Nordjyske: Tryk her

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2021 m-marketing aps