M-marketing ApS logo

Camp Hverringe øger kundeoplevelsen


Camp Hverringe er en del af Herregården Hverringe som danner rammen om en moderne virksomhed med bl.a. Landbrug, Skovdrift, boligudlejning, jagt og turisme. 


Hos Camp Hverringes Campingplads får gæster der ønsker det nu muligheden for, at få relevante beskeder fra Campingpladsen leveret gratis via SMS direkte på deres telefon under deres ophold.


Synliggørelse af aktiviteter og tilbud

Det har været helt naturligt for Camp Hverringe, at bruge mobiltelefonen aktivt til at formidle aktiviteter og servicebeskeder, idet alle gæsterne har en telefon og den er altid lige ved hånden. Herved sikres en nem og hurtig formidling af relevante nyheder til de gæster der ønsker det.

 

Denne ekstra kundeservice giver en tættere dialog med gæsterne under deres ophold samtidig med, at gæsternes ophold gøres så godt som muligt. Gæsterne husker bedre de gode tilbud når de får påmindelserne på telefonen.Nem SMS-tilmelding

Det er hurtigt for gæsterne, at tilmelde sig disse gratis beskeder. Alt de behøver er blot, at indtaste deres telefonnummer og trykke på tilmeld, resten klares automatisk vi tilmeldingsformularen.

 

Gæsterne er naturligvis kun tilmeldt nyheder i den periode de er på Campingpladsen. De behøver ikke huske at afmelde sig, det klarer systemet automatisk for dem.


 

Link til Camp Hverringe

Kontakt os gerne via telefon eller brug kontaktformularen, så svarer vi hurtigst muligt

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2021 m-marketing aps