M-marketing ApS logo

Kulturspots, Odense Kommune


Nem og moderne måde at formidle gratis arrangementer til interesserede borgere på

I løbet af sommeren kunne man på 6 Kulturspots i Odense opleve koncerter, dukketeater, mime, stomp, sommerdans, loungemusik m.m. Alle arrangementer er gratis og arrangeret af Odense Kommune. Som noget nyt kan man i år blive holdt opdateret via SMS-Nyheder.


SMS-Nyhederne sendes Gratis af Odense Kommune så man altid er opdateret med de mange arrangementer der tilbydes hen over sommeren.

 
Nem SMS-tilmelding

I forbindelse med arrangementerne, uddeles Flyers formet som en sjov Doughnut-ring. På Doughnut-ringen er alle aktiviteterne fremhævet og der er tilmed mulighed for, at tilmelde sig SMS-nyhederne direkte via mobiltelefonen, send blot SOMMER til 1204 så er man tilmeldt.

Skal man på sommerferie og ikke ønsker at modtage beskederne længere, sender man blot SOMMER STOP til 1204, så bliver man automatisk fjernet fra Kulturspots-SMS igen. 
Alternativt kan man også brug afmeldingsformularen via www.kultur.odense.dk .

Til de kunder der besøger Kulturspots på Odense Kommunes hjemmeside, eller Torsdagskoncerter på Facebook, er der udviklet en tilmeldingsformular så man hurtigt og nemt kan tilmelde sig SMS-Nyhederne.


Sommer under åben Himmel

Ved at integrere mobiltelefonen som led i kommunikationen, kommer budskabet helt ud til dem der tilbringer sommeren under åben himmel, samt dem der ikke arbejder med computer i hverdagen. Dette giver en mere helhedsorienteret kommunikation i øjenhøjde med borgerne.

Til dem der ønsker det, er tilføjet et aktivt link i bunden af SMS-nyhederne, så man hurtigt kan finde mere information om de pågældende events dirkete på Odense Kommunes hjemmeside.

Link til Odens Kommune - kultur.odense.dk
Link til Pressemeddelelse
Link til tilmeldingsformularen
Link til presseomtale Fyens Stiftstidende (08.07.10)


Kontakt os gerne via telefon for mere information omkring mulighederne

Eller udfyld kontaktformularen, så svarer vi hurtigst muligt

 

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2021 m-marketing aps