M-marketing ApS logo

XL Center har succes med direkte beskeder

XL Center også kendt som 'The Hartford Civic Center Veterans Memorial Coliseum and Exhibition Center' som er beliggende i Connecticut, USA har haft stor succes med inddragelsen af direkte sms beskeder i markedsføring af “Walking with the Dinosaurs” show.

Mobil-kommunikationen blev brugt sammen med TV reklamer, hvor seerne blev opfordret til gratis at tilmelde sig XL Centers nyheder. Herved fik de seere der havde tilmeldt sig efterfølgende påmindelse på det helt rigtige tidspunkt så de huskede, at komme ind og opleve

“Walking with the Dinosaurs”. Yderligere havde gæsterne mulighed for, at købe indgangsbillet direkte via deres telefon hjemmefra.Derudover var de kunder der tilmeldte sig nyhederne med i lodtrækningen om gratis indgang og gavekort.

XL Center oplevede en stor interesse for deres mobil-service ud over, at give gæsterne ekstra services, blev der ligeledes skabt ekstra positiv dialog gæsterne imellem som snakkede med venner og bekendte.

En af de mærkbare fordele ved, at inddrage Mobiltelefonen i markedsføring var ligeledes opbyggelsen af et kunderegister, som XL center kan sende personlige tilbud ud til, ved næstkommende event. Herved en personlig direkte dialog med gæsterne evt. gode tilbud i fremtiden.

Link til artikel

 

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps