M-marketing ApS logo

Wimbledon, live nyheder og augmented reality

Gæsterne til dette års Wimbledon fik mulighed for at prøve nogle helt nye mobile services designet af IBM.

Ved gratis at downloade en speciel designet mobilapplikation havde tilskuerne altid de seneste nyheder fra Pressen, Spillerne og personale fra IBM som var på området.

Ved at samle informationerne et sted havde fans et godt overblik over de seneste nyheder hele tiden, lige ved hånden.

Det personale som IBM havde på området kunne jævnligt opdatere tilskuerne omkring længden på køerne ved restauranterne, antallet af ledige sæder på diverse stadium, tandsportmuligheder mv. Herved kunne gæsten nemt finde frem til den restaurant med den korteste kø, de ledige sæder mv.

 

Del 2 inkluderede Augmented Reality

Ved at bruge telefonens GPS position, sammenholdt med hvilken retning gæsten kigger jfr. det indbyggede kompas, kan det udledes hvor gæsten står, hvilken retning gæsten kigger og herved hvad gæsten kigger på!.

Det er en forholdsvis ny teknologi der har stort potentiale - Augmented Reality. I praksis hos Wimbledon fungerede det ved at gæsterne via mobilapplikationen kunne pege mod bygninger mv. og få små info-bokse frem på skærmen hvor det står hvad de ser på, hvor langt væk det er, genvej til mere information fx åbningstider, menukort, samt et oversigtskort med den hurtigste vej til bygningen.

For at gøre denne nye teknologi endnu mere interessant, kunne tilskuerne pege på tennisbanen og få en info-boks med spillernes points, tid tilbage samt hvem der spiller den efterfølgende kamp.

Link til artikel

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps