M-marketing ApS logo

W Magazine

I april udgaven af 'W Magazine', havde læserne mulighed for, at få mere information om udvalgte annoncer direkte på mobiltelefonen.

Alt læserne skulle gøre var, at tage et billede af en annonce fra  bladet de gerne ville have mere information om og sende billedet til W Magazine. Det indsendte billede blev derefter kørt igennem en 'Image recognition'-proces som stadfæstede hvilken reklame det drejede sig om, hvorefter kunden fik tilbudt mere information til den pågældende reklame.

Alt sammen blot ved at tage et billede af annoncen med telefonens kamera.

Ekstra information om produkterne

Den ekstra information omkring produkterne kunne fx være deltagelse i konkurrencer, video-præsentation af produkterne, link til Facebook-gruppe, Twitter mv.

Ved at give interesserede læsere mulighed for at få mere information direkte på telefonen, blive en del af Facebook-gruppen, se video-præsentation mv. gøres de traditionelle reklamer sjove, involverende og medvirker til at opbygge en vedvarende relation til kunden.


Helheds-orienteret kommunikation

Ifølge Forbruger Kontakt (FK) bruger danskerne i gennemsnit 15 min. på at læse reklamer i weekenden. Set i forhold til en stigende mængde reklamer, efterlader det kun få sekunder til hver tilbudsavis, det handler derfor i stigene grad om at lave sjove involverede reklamer der skiller sig ud fra mængden og giver kunden øget værdi, fx ved at koble de trykte reklamer sammen med muligheden for, at få mere information via mobiltelefonen.

Det kan være mulighed for, at
finde  nærmeste butik, se åbningstider, tilmelde sig virksomhedens Nyhedsbrev, SMS-nyheder, alternative produkter mv.. Ved at flytte en del af virksomhedens kommunikationen med kunderne fra de omkostnings-tunge husstandsomdelte reklamer, kan der laves en mere målrettet kommunikation der giver glade kunder samt øget indtjening til virksomheden.

 

Link til artikel

Forbruger Kontakt

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps