M-marketing ApS logo

Visa's PayWave inkluderer nu også Iphone

I samarbejde med DeviceFidelity har selskabet Visa som står for betalingsløsninger i over 200 lande, gjort det muligt for Iphone brugere, at bruge deres telefon som Visa-betalingskort i forretninger med PayWave betalingsterminaler.

Gammel kending i ny indpakning

Visa's PayWave løsning har været på markedet længe, vi har bl.a. skrevet om løsningen tidligere d.21.04.09.

Betalingsterminalerne benytter Near Field Communication teknologien (NFC) som er velegnet til sikre trådløse transmissioner på meget kort afstand. Derved sikres det, at der ikke kommer forstyrrelser udefra under betalings-transmissionen.
Problemstillingen i forhold til NFC teknologien har været, at der stadigvæk er relativt få telefoner der har indbygget en NFC-sender fra fabrikken af, hvilket er en forudsætning for, at kunne bruge betalingsterminalen.


Brug din Iphone som Visa-betalingskort

Iphone hører til en af de telefoner der ikke har indbygget NFC fra fabrikken af, hvilket som tidligere nævnt er en forudsætning for, at bruge Visa's PayWave betalingsterminaler. For at komme denne problemstilling til livs, har DeviceFidelity indbygget en NFC-sender i et microSD kort som bruges til ekstra hukommelseskort i et bredt udvalg af nyere telefoner.

Iphone har desværre ikke en microSD indgang fra fabrikkens side af, derfor har DeviceFidelity udviklet et cover til Iphonen som indeholder en microSD indgang hvor man skal placere kortet. Når man har givet sin Iphone det nye cover på og indsat microSD kortet, er man klar til at bruge Visa's PayWave betalingsterminaler. Coveret beskytter derudover ligeledes telefonen mod stød og slidtage.

 

MicroSD kort med NFC sender

Den helt klare fordel ved, at indbygge NFC senderen i MicroSD kortet er, at man derved når ud til et bredt udvalg af telefoner, herunder bl.a. Nokia, SonyEricsson, HTC mv., som derved ligeledes kan få en NFC sender, hvis de ikke allerede har det, så man kan bruge Visa's PayWave løsning.

Near Field Communication som Visa's betalingsløsning bygger på, er ikke kun begrænset til mobiltelefoner. Teknologien kan ligeledes indbygges i nøgleringe mv. Læs evt. mere på Visa's hjemmeside.


Link til artikel

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps