M-marketing ApS logo

Universal Pictures Danner Bro Mellem Offline og Online Medier

Den nye film fra Universal Pictures - Repo Men - bruger Mobil Stregkoder til at danne bro mellem Reklame Plakater og Mobil Sites for, at skabe 'Buzz' og øget bruger-involvering på en sjov og moderne måde.

Filmen - Repo Men - handler kort fortalt om salg af kunstigt fremstillede organer. Organerne er meget dyre og købes derfor ofte på en form for afbetaling. Hvis kunderne ikke kan betale afdragene sendes - Repo Men - ud for at hente organerne tilbage.  På trods af den makabre handling, går brugen af Mobil Stregkoder og filmens tema hånd i hånd.

Når - Repo Men - skal kontrollere om en kunde er bagud med betalingerne scannes kunderne, på samme måde kan man scanne Reklame Plakaterne fra Repo Men. Stregkoden ses her fremhævet i nederste venstre hjørne.

Kunder der scanner stregkoden med mobiltelefonen bliver ført ind på et Mobil Site hvor der står mere om de 'fiktive' organer der er til salg.
Det har været vigtigt for Ben Blatt, manager, digital marketing at Universal, Universal City, CA, at kommunikere i øjenhøjde med kunderne og skabe en her og nu effekt som fører kunderne videre i -Repo Men - universet

 

“It allows consumers to engage with our content instantly if they come across an advertisement featuring a bar code with no need to go back to their computer later and look it up,” fremhæver Ben Blatt.

Link til artiklen

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps