M-marketing ApS logo

The Canadian Tourism Commission's Mobil Kampagne

I søndagens udgaven af New York Times havde the Canadian Tourism Commission lavet et 4 sides tillæg som bla. åbnede op for hurtigt, at guide interesserede læserer videre til relevant information direkte på telefonen.

Fra annonce til mobil-Site på 2 sek. med QR-kode

Læserne af New York Times blev opfordret til, at scanne annoncernes Mobil Stregkoder og derved få mere information direkte på deres telefon.

For at motivere læserne til, at Scanne Mobil Stregkoderne var selve layoutet af det 4 siders tillæg udformet i 'Mobil-Site'-stil således, at det føltes som om man allerede var på et Mobil-Site hvilket gjorde forskellen fra den fysiske avis og det virtuelle Mobil-site mindre.
 
“QR codes let you act in the moment.” Fremhæver Dave Miller, president/CEO of Mobile Discovery Inc..

Ved at forsyne annoncerne med Mobil Stregkoder kunne læserne spontant reagere på noget de havde lyst til at læse mere om, på en sjov og hurtigt måde hvilket var vigtigt for hele kampagnen.
 


 
Videoklip og gode tilbud via QR-stregkode

The Canadian Tourism Commission's Mobil-Site indeholder små videoklip læserne kan se på deres telefon hvilket er ment som en lille forsmag på bylivet i Ottowa, restaurenterne i Montreal mv.. Ud over videoklip er der desuden specielle tilbud og mulighed for, at Booke rejser direkte via mobiltelefonen.

 


Ændre måden vi ser trykte annoncer på

Ifølge Dave Miller ændres måden vi ser trykte annoncer på i relation til det overordnede Markedsførings Miks. I stedet for at se Trykte Annoncer som et 'Stand Alone'-Medie vil trykte annoncer i stigende grad blive brugt som springbræt til interaktive Medier som giver læserne flere muligheder såsom videoklip mf. i tråd med kampagnen for The Canadian Tourism Commission.

  
Link til artikel

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps