M-marketing ApS logo

SMS, Stregkoder, Webapps, julen 2011 bliver anderledes

Julen 2011 vil på mange måder adskille sig fra tidligere, fordi mobiltelefonen har ændret forbrugernes forventninger og måden der søges information på.

Julen 2011

I de seneste år er mobiltelefonen blevet en større og større del af forbrugernes hverdag. Mobiltelefonen bruges nu til alt fra informationssøgning på internettet til sociale medier og betaling af busbilletter mv.

Ved at have fokus på kundernes brug af mobiltelefonen, vil man kunne flytte omsætning fra konkurrenterne samtidig med, at man yder en bedre service hvis man bruger mulighederne rigtigt.

 

Oplagte muligheder:

* Forbrugerne søger på internettet via mobiltelefonen som aldrig før. Med en flot Webapp kan kunderne altid finde relevant information om jeres virksomhed. Webapps er utrolig populære fordi de kombinere det bedste fra apps med internettest fleksibilitet, se mere om Webapps her.


* Juleperioden er ideel til, at starte en kundeklub hvis i ikke har en i forvejen. I denne periode er der ekstra mange kunder i butikken, derfor kan kundeklubben hurtigt vokse sig stor. En kundeklub giver mulighed for at præsentere tilbud overfor loyale kunder via SMS, Email eller post.


* Mobil Stregkoder kan være en genvej til sjovt indhold, video, Webapps, Facebook mf. Ved at placere stregkoder i annoncerne kan kunderne på en sjov og moderne måde få indhold på mobiltelefonen.


* SMS-konkurrencer holder kunderne aktiveret og giver nyttig feedback fra kunderne. SMS-konkurrencer er utrolig hurtige og nemme at deltage i. Derfor er SMS-konkurrencer blevet særdeles udbredt og ses nu overalt i medierne.


* Nærmeste forretning ud fra kundens GPS placering - evt. suppleret med et hurtigt lokalt tilbud. Der er mange spændende muligheder GPS placering kan bruges på.Få budskabet helt ud til kunderne via mobilen

December måned er en travl måned hvor kunderne har mange gøremål og der er hård konkurrence om kundernes opmærksomhed.

Ved at bruge fx SMS-nyheder og Webapps, kan man trænge igennem og få budskabet helt ud til interesserede kunder.

 

Få glæde af de nye muligheder

Der er desværre ikke en gylden løsning der passer til alle. Der er mange spændende måder mobil markedsføring kan tilføre den eksisterende markedsføring ekstra gennemsalgskraft på.

Derfor hjælper vi gerne med et gratis oplæg i forhold til jeres unikke situation, med baggrund i Best Practice på området.


Brug gerne kontaktformularen nedenfor og få en uforpligtende snak om mulighederne.

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps