M-marketing ApS logo

Se hvad Mobil Markedsføring kan gøre for jeres virksomhed

Forbrugerne har altid mobiltelefonen med sig og bruger den jævnligt til tale, SMS-beskeder, internet mv. Men hvordan kommer man bedst muligt i gang og på hvilken måde skal det gøres?

Nedenfor er en kort beskrivelse af de meste anvendte løsninger samt link til mere information:


SMS-Konkurrencer er ideelle

hvis man skal ramme bredt. Ofte deltager forbrugerne i en sjov konkurrence hvor man skal sende sit svar som SMS-besked, eller tilmelder sig gode SMS-tilbud fra deres foretrukne forretning. En SMS-konkurrence er et godt sted at starte hvis i ønsker at afprøve Mobil Markedsføring i det små.
Mere om SMS-konkurrencer


SMS-nyheder er gode til at skabe opmærksomhed omkring tilbud og events.

En klar fordel ved SMS-nyheder er, at de leveres direkte på kundens telefon og derfor læses kort tid efter afsendelse. Med en SMS-nyhed har man kundens fulde opmærksomhed og derfor er der ofte stor respons på gode tilbud udsendt på det rette tidspunkt.
Mere om SMS-nyheder
 

En Webapp er det rette valg

Hvis informationerne om virksomhedens produkt skal vises på tværs af mange forskellige telefoner. Med en Webapp ser kunden altid den nyeste udgave og løsningen er egnet til indhold der skifter ofte. Med en Webapp skal kunden desuden heller ikke downloade og installere noget på sin telefon.

 

Mobil Stregkoder skaber en intuitiv forbindelse mellem print og web.

Med Mobil Stregkoder guides forbrugerne let og elegant videre til facebook, en video-præsentation eller virksomhedens Mobil-Site hvor kunden kan finde mere information.
Mobil Stregkoder - hvordan?


Ud over ovenstående vil det ofte være interessant at tilmelde kunderne en Professionel Kundeklub eller sende E-mail Nyhedsbreve, så man opnår en længerevarende god relation med kunderne.


Kontakt os gerne og hør mere om mulighederne i forhold til jeres virksomhed.

 

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2021 m-marketing aps