M-marketing ApS logo

Sæt ekstra gang i påske-markedsføringen

Ved at bruge de muligheder der er indenfor Mobil markedsføring kan man give påske-markedsføringen en frisk pust og lave involverende kampagner der styrker bundlinjen.


Scan og vind

Der er rig mulighed for at involvere forbrugerne ved, at tilføje Mobil Stregkoder til Påske-markedsføringen. I påsken er der normalt mange der gerne vil have forbrugernes opmærksomhed, derfor kan en Mobil Stregkode der fører ind til et mini-site være med til, at skabe opsigt og pirre nysgerrigheden hos forbrugerne.Send SMS og deltag

SMS afstemninger/konkurrencer er gode til, at involvere og aktivere forbrugerne. SMS er ligeledes et medie hvor alle kan være med, derfor er det ideelt hvis man ønsker at ramme en meget bred målgruppe.

 

Email Nyhedsbreve trækker kunder til

Email Nyhedsbreve er ideelle når man ønsker, at vise pæne produktbilleder samt skrive en kort nyhed der skal motivere kunderne til, at ligge vejen forbi. Sæt jer i kundernes sted og overvej hvornår på dagen der vil være det bedste tidspunkt at sende Nyhedsbrevet. Det skal helst være på et tidspunkt hvor kunderen sidder ved computeren og vedkommendes Email indbakke er tom, for at sikre bedst mulig respons på nyhedsbrevene.

Dette er blot 3 ud af mange spændende måder der kan bruges til at blive synlige i forbrugernes bevidsthed i påskedagene.

Brug gerne kontaktformularen nedenfor eller ring på til.: +45 5192 8574 for mere information.

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps