M-marketing ApS logo

Så nemt kan dagligvare indkøb blive i fremtiden

Hvis det står til Coop, er det snart slut med at ligge varerne op på kassebåndet og lede efter medlems- og betalingskort i sin pengepung. Der køres foreløbigt pilotprojekt i Norge fra november 2012.

Coop betal med mobilenVi kender allerede ‘Scan selv’ kasserne fra Ikea, byggemarkeder mv. hvor man selv scanner ens varer og derved ekspederer sig selv.


Mobilen bliver den nye stregkode-scanner og kasseapperat

Med en moderne smartphone har man sin egen stregkode-scanner og kasseapparat lige ved hånden. Alt man behøver er blot det fornødne software til at få det hele til at fungere - Coop's Mobil App.


Konceptet hos Coop er helt enkelt, at kunderne selv scanner varerne i takt med at de ligger dem i vognen, med deres Coop Mobil App skriver Mobilen.no.

På den måde undgår man, at skulle ligge varerne op på kassebåndet, og ned i vognen igen, når man handler.

Ved kassen registreres hvilke varer man har scannet med sin mobiltelefon og betaling gennemføres via det betalingskort, man har tilknyttet sin konto. Så nu er tiden med lange køer ved kassen måske ved at være slut.


For de teknisk interesserede - køb via mobiltelefonen

Teknisk set foregår indkøb og betalingen helt enkelt.
1. Man Scanner en QR-kode når man kommer ind i butikken (aktiverer indkøbsprocessen)
2. Man scanner stregkoden på de varer man ønsker at købe og ligger dem i vognen.
3. Ved kassen scanner man en QR-kode (afslutter indkøbsprocessen). Herefter foregår betaling for varerne, via det betalingskort man har tilknyttet sin Coop Mobil App.

På ovenstående måde undgår man at bruge NFC (Near Field Communication), som ellers er udbredt, men ikke understøttet af alle telefoner endnu bl.a. iPhone som bruges i pilotprojektet.

Alle Coop's test-butikker er desuden forsynet med hurtigt trådløst netværk, så kunderne ikke behøver bruge deres eget 3g netvæk.Kvitteringer bliver aldrig væk

Efterfølgende kan man se alle sine kvitteringer på Coop's hjemmeside, så man altid har overblik over sit madbudget.


Det er en utrolig spændende udvikling vi ser i detailhandlen, fordi man ved at bruge de muligheder der ligger lige foran en, kan gøre livet lettere for de handlende og for kasse-ekspedienterne i indkøbscentrene, på en smart og intuitiv måde.

Kilde Mobilen.no

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2021 m-marketing aps