M-marketing ApS logo

Så er det nu, få jeres egen flotte Webapp

Det kræver ikke en fremtidsforsker for, at kunne se forbrugerne er vilde med mobilen og vil bruge den endnu mere i fremtiden til at søge informationer med mm..

I den seneste rapport 'Our Mobile Planet' maj 2012 fremhæves bl.a. at 79% af smartphonebrugerne søger efter lokale oplysninger på deres telefon, og 80% handler derefter, f.eks. i form af et køb eller kontakt til den pågældende virksomhed.


Med en Webapp har forbrugerne mulighed for fx at finde nærmeste forretning via GPS, kørselsvejledning, kontaktinformation, udvalgte tilbud mm. i en flot mobiltilpasset løsning på telefonen.

Hos M-marketing hjælper vi med at opfylde jeres ønsker og krav, samt kommer med faglig sparring, så den nye Webapp bliver lige som den skal være.

Vi har flere forskellige muligheder for at tilbyde passende startpakker, så i hurtigt kan få en flot Webapp direkte på kundernes mobiltelefon.

Ønsker i at koble jeres nye Webapp sammen med SMS-konkurrencer, SMS-nyheder, Mobil Stregkode kampagner, E-mail Nyhedsbreve, Kundekort mm. har i hos M-marketing mulighed for at styre det hele fra ét sted, nemt og tidsbesparende.

Send gerne jeres idé via kontaktformularen eller ring på tlf.: 5192 8574, så kommer i hurtigt videre.

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps