M-marketing ApS logo

Over 2.6 mio. forbrugere surfer på internettet via mobiltelefonen

De seneste år er antallet af forbrugere der surfer på internettet via mobiltelefonen vokset med eksplosiv hastighed og 2010 er ikke en undtagelse ifølge IT- og Telestyrelsen seneste opgørelse.

Stigning på 400.000 alene i 2010

I 2010 alene har der været en stigning på 400.000 mobilabonnenter med internetadgang*, så det samlede antal var oppe på 2.6 mio ved udgangen af 2010. 

Forbrugerne surfer i stigende grad på internettet via mobiltelefonen, chatter med venner og søger efter information. Det er en helt naturligt for de fleste, at bruge internet via mobiltelefonen på den ene eller anden måde og ofte foregår det helt ubevidst når man ser vejrudsigten, læser nyheder mv.

I takt med forbrugernes stigende efterspørgsel efter indhold på mobiltelefonen er mange virksomheder ligeledes blevet mere opmærksomme på, at tilbyde kunderne information på mobiltelefonen via SMS, Webapps, Mobil Stregkoder mv. hvilket ligeledes styrker væksten.


Standard hos de fleste teleselskaber

Teleselskaberne har helt naturligt fokus på, at imødekomme forbrugernes efterspørgsel og inkluderer derfor internet via mobiltelefonen i de fleste standard-abonnementer. Dette har gjort det lettere for forbrugerne og samtidig skabt tryghed omkring det, at bruge internet via mobiltelefonen, så det i dag er en selvfølge for de fleste.

Hos M-marketing giver vi gerne god råd og hjælper med Best Practice på området, så i kommer sikkert i gang med de nye spændende muligheder.


Brug gerne kontaktformularen nedenfor eller ring på til.: +45 5192 8574 for mere information.

*Tal fra IT- og Telestyrelsens rapport 2H 2010

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps