M-marketing ApS logo

Nine West's nye efterårs-kollektion

Nine West har valgt at integrere Mobil Stregkoder som en aktiv del af virksomhedens kommunikation.

Dette betyder en helhedsorienteret tilgang hvor stregkoderne er fremhævet i butikkerne, Online Medier, Posters og på Efterårs-kollektionen.

 

 

Joss Jones som Frontfigur i Kampagnen

I forbindelse med lanceringen af Efterårs-kollektionen er sanger og sangskriver Joss Jones inddraget som frontfigur. Ved at tage et billede af stregkoden og sende det til Nine West, har interesserede kunder mulighed for, at få en masse ekstra information tilsendt til deres mobiltelefon.
 

Video og Sange Direkte på Telefonen

Det indhold der bliver sendt er bla. udvalgt videomateriale og sange fra Joss Jones. Derudover har kunderne ligeledes mulighed for, at deltage i konkurrencer og vinde produkter fra efterårs-kollektionen.


Sammensæt Tøjet

Til de kunder der ønsker det er der ligeledes mulighed for, at modtage tips og ideer fra designere i forbindelse med sammensætningen af tøjet i den nye Efterårs-kollektion.


En Anderledes Tilgang til brugen af QR-koder

Nine West har valgt en lidt anderledes tilgang til brugen af qr-stregkoder. Kunderne tager et billede af Stregkoden og sender billedet til Nine West. Kort tid efter har en computer analyseret stregkoden og ved dermed hvilket produkt kunden kigger på. Kunden modtager derefter en MMS-besked der fx indeholder et lille videoklip.

Normalt scannes stregkoderne via et program på telefonen
. I dette tilfælde kræver det, at kunden sender et billede af stregkoden til Nine West, som derefter 'gør stregkode-scannerens job' og sender videomaterialet retur. Kontakt os gerne for råd og Best Practice omkring brugen af Mobil Stregkoder.

    
Link til artikel

 

 

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps