M-marketing ApS logo

Mobilparat eller ej, forbrugerne kommer

De seneste 4 år har vi kunne følge hvordan brugen af internet via mobiltelefonen blot har accelereret. Denne tendens ser langt fra ud til at stilne af foreløbig.

Brugervenlige touch-skærme

Med brugervenlige touch-skærme på telefonerne er det utrolig nemt og hurtigt, at søge efter information på Google hvis man skal finde en virksomhed. Dette betyder, mobilparat eller ej, forbrugerne kommer ind på de enkelte hjemmesider.

Hvis forbrugerne bliver mødt af en traditionel hjemmeside som ikke tilpasses mobiltelefonens funktioner, skærmstørrelse, touch-venlig mf. er der stor risiko for de opgiver at navigere rundt på siden, og blot søger videre på internettet.

Alm. hjemmeside Webapp (Mobil-site)

Strømlinet flot oplevelse på mobiltelefonen

Når man leverer indhold til kundernes mobiltelefon, bør man altid stræbe efter at skabe en strømlinet flot oplevelse og ikke lave en mini udgave at virksomhedens hjemmeside, det er to helt forskellige medier. 

Kunder der er mobile har helt andre behov end kunder der sidder ved en PC. Nu hvor kunderne har GPS mv. i deres telefon kan man naturligvis ligeså godt benytte disse funktioner fremfor at se Mobil-versionen som en lille udgave af virksomhedens hjemmeside.

 

Specialister i Mobil Markedsføring

Hos M-marketing har vi specialiseret os i at Mobil Markedsføring. Derfor har vi stor teknisk indsigt samt arbejder efter Best Practice principper så forbrugerne får den bedste oplevelse ligemeget hvilken smartphone de har.

Skriv eller ring gerne og kom hurtigt videre,

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps