M-marketing ApS logo

Mobil-Betaling i Vækst

Ifølge en nyligt publiceret undersøgelse fra Danmarks Statistik har der været en stor stigning i antallet af Mobil-Betalinger i løbet af de seneste 12 måneder.

Hver Tiende Dansker Betaler med Mobiltelefonen


Undersøglsen viste at hver tienden dansker brugte mobiltelefonen som betalingsmiddel i år 2009. I år 2008 var antallet på 1 ud af 50, dvs. en 5 dobling af betalinger på bare 12 mdr..

En af årsagerne til stigningen er, at det er blevet muligt at købe flere ydelser på mobiltelefonen fx busbillet og andre tjenester samt en øget beløbsgrænse for transaktioner via mobiltelefonen ifølge Telekommunikationsindustiens rammeaftale for betalinger via mobiltelefonen.


"Mobiltelefonen er blevet allemandseje. Folk har indset, at det er nemt at betale med mobilen. Man går jo alligevel stort set altid med mobiltelefonen i lommen og har derfor let adgang til at bruge den som betalingsinstrument", siger Jesper Bakkegaard, økonom i Nationalbanken.Flere Mobil-Betalinger fremover


På trods af denne kraftige stigning på blot 12 mdr. forventer Jesper Bakkegaard udvikingen fortsætter

"Markedet for mobilbetalinger i Danmark og i udlandet vil forøges mærkbart de kommende år. I takt med forbrugernes accept af mobiltelefonen som betalingsinstrument kan udbuddet af varer og tjenester, der kan købes via mobiltelefonen, forventes at stige tilsvarende" siger Jesper Bakkegaard.

 

Link til Danmarks Statistik

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps