M-marketing ApS logo

Måske kan vi snart lade dankortet blive hjemme og bruge mobilen

De fire dominerende teleselskaber lancerer i fællesskab betaling på mobiltelefonen til august 2013 ifølge Jyllandsposten.


Mobil betaling og kundekort

Snart vil det mest benyttede betalingsmiddel ifølge eksperter og analytikere være mobiltelefonen Jyllandsposten d.09.04.13.

Telia, TDC, 3 og Telenor vil ikke blot have danskerne til at betale for deres varer i supermarkederne, på restauranter og i kaffebarer ved at swipe deres telefon over en sensor. Mobiltelefonen skal også indeholde sygesikringsbevis, kørekort, pas og medlemskort til f.eks. fitnesscenteret, ligesom man skal kunne betale for varer på internettet ved at indtaste sit mobilnummer.

Derudover købte mere end halvdelen af danskerne busbilletter eller deltog i afstemninger via SMS i sidste halvdel af 2012 ifølge artiklen.


Det er en utrolig spændende udvikling som vi følger tæt hos M-marketing. Tilbage i 2009 skrev vi bl.a. kort om VISA's første kommercielle NFC løsning i Malaysia (21.04.2009 ).


Hvis man gerne vil tilbyde sine kunder et Mobilt kundekort, har vi siden 2012 hos M-marketing tilbud et mobilt-kundekort som tilføjelse til vores kundeklub. Det kræver ingen installation eller download, og kundekortet kan bruges på tværs af de forskellige telefoner se mere her.


Mobiltelefonen bliver en stadig større del af forbrugernes hverdag, hos M-marketing er vi klar med hjælp til hvordan man bedst kommer igang med dette spændende område eller får styrket sin nuværende indsats.

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2021 m-marketing aps