M-marketing ApS logo

Kreative stregkoder giver flere scan

Mange kunder spørger ind til sjove måder at bruge Mobil Stregkoder på, derfor har vi fremhævet 3 oplagte muligheder nedenfor.

Få flere QR-scan

En kreativ og sjov brug af Mobil Stregkoder får flere forbrugere til at scanne stregkoderen. Hvis stregkoden placeres i hjørnet af en annonce uden information om hvad der sker når man scanner stregkoden, er der generelt færre forbrugere der scanner stregkoden.


3 oplæg som kan videreføres i andre sammenhænge

A. Hos M-marketing har vi mulighed for at indsætte et flot logo og andet grafik i stregkoderne.

Dette gør at stregkoderne pirrer nysgerrigheden hos kunderne. I eksemplet ovenfor er der sat en 'play' knap ind i stregkoden for at vise stregkoden fører frem til et videoklip.

B. Hold telefonen over annoncen og se fx flere skomodeller

Scan en stregkode og bliv guidet videre til et billedgalleri med flere sko, direkte på mobiltelefonen. På den måde kan en traditionel annonce for sko give kunden yderligere inspiration.

C. Køb billet direkte via telefonen

Med en stregkode der fører direkte ind til online billetkøb, kan kunderne hurtigt og nemt købe billetter til de arrangementer de ønsker, uden først at skulle tænde for en computer.

Brug forbrugerens opmærksomhed med omtanke

Når man har fået forbrugerens opmærksomhed med en flot Mobil Stregkode kampagne, skal det bagvedliggende indhold man henviser til naturligvis ikke skuffe forbrugeren.

Derfor skal indholdet være optimeret til mobiltelefonen så det vises pænt og ikke mindst være relevant og involverende for forbrugeren.


Brug gerne kontaktformularen nedenfor og få en uforpligtende snak om mulighederne med mobil stregkoder.Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2020 m-marketing aps