M-marketing ApS logo

Iphone, Android, Windows Phone, forvirret?

Som markedet ligger i starten af 2013, er der generelt 3 styresystemer man skal forholde sig til hvis man ønsker at lave native apps til telefonerne. Ifølge Samsung kan der meget vel komme endnu et styresystem.

Udvikling er gået stærkt de seneste årAlle telefoner

Hos M-marketing anbefaler vi generelt at fokusere på Web-apps (mobil hjemmesider), hvis man ikke har helt unikke grunde der taler for en native-apps.

Med en Web-app bruges internettets fleksibilitet til at nå ud til kunderne, de skal derfor ikke downloade noget fra nogen app-store som er specialudviklet til enten iPhone, Android eller Windows Phone.

Mulighederne med Webapps har bevæget sig meget de seneste år og i dag, kan man opfylde langt de fleste virksomheders behov til funktionalitet, design, GPS funktioner mv., som tidligere var forbeholdt native apps (dem man downloader til sin telefon).


Forventning om endnu flere styresystemer de kommende år


En af de store fordele ved Webapps er, at indholdet ligger på en server og kan tilpasses den besøgendes telefon, uafhæfgig af operativsystem og man skal derfor kun vedligeholde én Webapp.

Samsung forventer at lancere et nyt styresystem kaldet Tizen (Link:Version 2 d.4.januar 2013).

Som virksomhed kan man helt miste modet, blot ved tanken om at skulle have 3-4 forskellige applikationer, en til iPhone, en til Android, en til Windows Phone og måske en til Tizen som skal opdateres og vedligeholdes. 


En flot Webapp arbejder på tværs af styresystemer

Med en flot Webapp fra M-marketing kan man nå ud til alle kunder på én gang uden at skulle bekymre sig om det tekniske, det har vi programmører der er specialister i.

Man skal derfor kun vedligeholde en Webapp og kunderne kan tilmed få et flot ikon liggende på deres skrivebord hvis de har lyst.

Er i interesseret i at høre mere om mulighederne med Webapps i forhold til jeres virksomhed, sidder vi klar til at hjælpe. Ring gerne på tlf. +45 5192 8574 eller brug kontaktformularen nedenfor.

Husk også at se vores Professionelle kundeklub.

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps