M-marketing ApS logo

Hondas nye Acura Kampagne

I Mexico City bliver Hondas trykte reklame for luksusmodellen Acura, ledsaget af en Mobil Stregkode som fører ind til et Mobil-Site hvor man kan se bilen i forskellige farver og få en masse oplysninger som der ikke ville være plads til i den trykte annonce.

Giver interesserede kunder flere muligheder


Ved at scanne Mobil Stegkoden, kan interesserede kunder få direkte adgang til et interaktivt univers hvor man kan se forskellige modeller og vælge hvilken farve der passer bedst til ens smag.

På denne måde kan kunderne hurtigt se alle relevante specifikationer omkring Hondas Acura og muligheden for, at skifte farve på bilen fungerer rigtig godt samt de medvirkende profilbilleder af bilen.


Hvilken effekt har vores mobil kampagne?

Førhen var der stor usikkerhed omkring markedsføringens effekt og man brugte ofte kvalificerede bud frem for konkret statistik.
Ved at bruge Mobil Stregkoder kan man få konkret viden om hvilke blade og aviser der kommer flest besøgende fra og derved vurdere den fremtidige markedsføring.

Derudover kan man ligeledes se hvilke dage mv. der kommer flest besøgende fra de pågældende steder, hvilket ville være relevant i forhold til planlægning af konkurrencer og events for de besøgende.
 

Link til artikel 

 

 

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps