M-marketing ApS logo

Google forudser 44% flere mobilsøgninger omkring julehandlen

Forbrugerne søger på internettet via mobiltelefonen som aldrig før og det vil skinne igennem i forhold til julen 2011.

Google forudser 44% flere 'last minute' søgning via mobiltelefonen omkring julen 2011

Alle har stort set deres telefon indenfor rækkevidde dagen igennem. Forbrugerne har i stor stil taget søgning på internettet via mobiltelefonen til sig fordi det er utrolig nemt og hurtigt.

Derfor er det også helt naturligt at Google forudser en stor stigning omkring julehandlen 2011 fordi forbrugerne er i fuld gang med at søge efter julegaver mv. i denne periode.Forbrugerne styrer langt udenom indhold der ikke er optimeret til mobiltelefonen

I takt med at kunderne søger efter informationer via fx Google, havner de ofte på virksomhedens almindelige hjemmeside som er uoverskuelig at navigere rundt på med en mobiltelefon, tung at indlæse, ikke optimeret til touch skærm og måske også indeholder elementer der ikke kan vises på mobiltelefonen. 

Hvis der findes alternative sider der tilbyder en mobilvenlig visning, vælger forbrugerne helt naturligt den side fremover, i stedet for at kæmpe med den anden side.


Der findes mange smarte måder at lave flot og optimeret indhold til kunder der skal bruge informationer på mobiltelefonen. Med mobiltelefonen kan man bl.a. bruge  GPS, SMS, opkaldsfunktion mv.. Derfor skal et Mobil-site eller Webapp ikke ses som en lille udgave af virksomhedens  hjemmeside, men tage udgangspunkt i kundernes konkrete behov når de er mobile og ikke sidder foran en stor computerskærm.


Kilde: Mobile Commerce Daily


Brug gerne kontaktformularen nedenfor og få en uforpligtende snak om mulighederne.


Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps