M-marketing ApS logo

Gode råd til butikker der bruger QR stregkoder

Butikker der aktivt bruger eller ønsker at brug QR koder (Mobil Stregkoder) kan med fordel tænke nedenstående punkter ind i planlægningen.


Som udgangspunkt er der 2 primære mål for de fleste butikker der bruger QR stregkoder.

1. Få flere besøgenden i butikken eller

2: Skabe ekstra trafik på kampagne-sites hvor man fortæller mere om virksomhedens produkter.Nedenstående punkter kan med fordel tænkes ind i planlægningen for at opnå det bedst mulige resultat.

- Gør trykte reklamer levende med QR-koder

For hovedparten vil det være interessant, at inddrage QR stregkoder fordi man derved får en ny interaktions-mulighed med nuværende samt potentielle kunder. Virksomheder der bruger de nye muligheder rigtigt, fremstår ligeledes mere fremadsynet samt med øget fokus på kundeservice.


- Husk kort vejledning i forbindelse med scan af QR-kode

Selv om Mobil Stregkoder blev introduceret af Denso Wave i 1994 (i Japan), er de stadigvæk relativt nye i Danmark. QR koderne er i kraftig vækst grundet den smarte forbindelse fra trykte medier til en verden af muligheder på internettet. Fordi QR koderne stadigvæk er relativt nye anbefales det, at tilføje en kort vejledning i scanning af koden samt en 'teaser' der motiverer kunden til at scanne stregkoden.

- En god strømlinet opstilling

Ved at guide kunden ind til et flot strømlinet Mobil Univers og ikke en traditionel hjemmeside som er optimeret til PC brugere, føler kunden sig værdsat og motivationen til at besøge forretningen styrkes.

 

- Måling giver nyttig viden

Via et statistik modul kan man måle på de aktive QR stregkoder man har. Herved har man nyttig viden om hvilke stregkoder der scannes, hvor ofte samt i hvilket tidsrum. Denne viden er essentiel når kampagnernes effekt vurderes. 

 

Stregkoderne er efterhånden overalt, vi hjælper gerne jeres virksomhed godt fra start. 

Brug gerne kontaktformularen nedenfor eller ring på til.: +45 5192 8574 for mere information.

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2021 m-marketing aps