M-marketing ApS logo

Sunkist - opskrifter og inspiration på mobiltelefonen

I de senere år har der været en stor stigning i mængden af valgmuligheder og mængden af tilgængelig information.

Dette gør at man er nødt til, at levere mere end god kvalitet til konkurrencedygtige priser for at holde på kunderne.


Gør noget ekstra for kunderne

Hvis man slæger madvarer kan man ud over at producere en enestående kvalitet til konkurrencedygtig pris, med fordel tilbyde kunderne inspiration til madlavningen og derigennem fx sætte ekstra fokus på de kvaliteter i produktet som gør det til mere end bare en kartoffel, tomat eller citron.


Opskrifter og inspiration på mobiltelefonen 

På det amerikanske marked, giver Sunkist Growers Inc. nu kunderne  inspiration til aftenens opskrift dirkete på mobiltelefonen. Sunkist er kendt for at producere citroner, appelsiner, limefrugter mv. af høj kvalitet.

For at styrke kundeloyalitet og differentiere sig fra konkurrenterne tilbyder Sunkist nu kunderne, at man kan finde inspiration til aftenens opskrift indeholdende Sunkist kv
alitetprodukter.


På denne måde har Sunkist mulighed for, at påvirke forbrugerne direkte i beslutningsprocessen med nemme opskrifter og en anderledes brug af deres varer, end forbrugerne muligvis er vandt til.

Opbygger længerevarende relation med kunderne

Kunderne har ligeledes mulighed for at få inspiration og opskrifter, ved blot at sende en SMS-besked. Derudover kan man ligeledes tilmelde sig nyheder via Email og SMS så man med passende mellemrum modtager inspiration og nyheder fra Sunkist.

I fremtiden vil det ligeledes være en stor hjælp for Sunkist, at kunne kommunikere direkte ud til interesserede kunder via Nyhedsbreve og SMS-nyheder fx i forbindelse med lancering af nye produkter og konkurrencer.Link til artikel

Link til Sunkist

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps