M-marketing ApS logo

QR-koder er blevet voksne!

QR-koder kom så småt frem i Danmark omkring år 2008, hvor stregkoderne var omgæret af meget hype og forventning til hvad stregkoderne kunne, og hvorfor man skulle bruge dem.


Her ved indgangen til år 2013, må man kunne konkludere at QR-koderne er blevet voksne og mistet en del af den oprindelige hype som de var omgæret af.QR_koder er blevet voksne


Nysgerrigheden er udskiftet med seriøs, målrettet og effektiv brug af QR-koder på relevante medier, samt QR-kampagnens relevans i forhold til den overordnede strategi og kommunikation.


Fokus er i højere grad på relevans

Som udbyder af QR-kampagneløsninger oplever vi, at der er blevet langt mellem kunder som ikke har tænkt deres QR-kampagne ind i en større sammenhæng og forholdt sig til hvad forbrugerne får ud af at scanne stregkoden.

QR-koder er flotte og smarte, men fokus skal naturligvis altid være på hvorfor forbrugerne skal scanne stregkoden og hvad de får ud af det. Hvis man kan komme med gode svar på disse spørgsmål, skal man hurtigst muligt få en QR-kode i sit markedsførings materiale, hvis ikke skal man spare kræfterne og bruge QR-koderne andre steder.


Det naturlige niveau og den brede befolkning

I takt med at QR koder er blevet eksponeret så kraftigt de seneste år har det bevirket, at mange danskere har scannet en QR-kampagne og ved hvad QR koder er for noget.

Derfor har QR-koder opnået en naturlig placering i mediebilledet og anses derfor som et seriøst værktøj for markedsførings afdelingen og ikke længere som en gimmick man tilføjer for sjov.

 


Hvad får man med en professionel løsning til QR-stregkoder

QR-stregkoder er sjove og kan bruges i mange forskellige sammenhænge til, at skabe øget værdi for forburgerne.

De er hurtige og nemme at oprette, men glemmer man statistik over antal scan ved man ikke om ens kampagne er en succes!. Derudover er der andre centrale ting man bør vide før man får trykt QR-koder på flyers mv.


Hos M-marketing har vi kombineret det bedste fra QR-koderne med nyttig statistik, samt muligheden for at ændre i aktive QR-stregkode kampagner mv. Vi har samlet alle fordelene her http://www.m-marketing.dk/produkter.php?id=mobil_stregkoder


Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2021 m-marketing aps