M-marketing ApS logo

Øget fokus på tværmediale koncepter

Førhen kunne en plakat mv. sagtens stå alene fx "Kom til forpremiere til Iron Man, på gensyn hos din biograf", og dermed endestationen for forbrugerens opmærksomhed.

I modsætning til ovennævnte eksempel med plakaten, oplever vi nu i langt højere grad at kommunikationen bevæger sig på tværs af medier fx

SMS-nyheder
QR-stregkoder
Plakater/annoncer
Mobil Webapps
Hjemmesider / tablets
mv.

Herved kan man fx fange forbrugerens interesse med en flot annonce i ugeavisen ledsaget af teksten "se flere varianter og køb direkte via mobil, scan QR-koden"


Forbrugere der scanner QR-koden bliver dirigeret direkte videre til en Mobil Webapp (mobil hjemmeside) hvor de kan købe den pågældende varer eller se varen i forskellige farver, læse mere mv.


Derudover kan man fx også tilmelde sig SMS og Email nyheder, så man holder kontakten med en kunde der har vist interesse for ens produkt.

Når man efterfølgende sender SMS-nyheder, kan SMS-nyhederne med fordel indeholde links til ens Mobil Hjemmeside og ens Email Nyhedsbreve kan indeholde links til ens hjemmeside.

På denne måde ser vi en øget tendens til at kommunikationen starter ét sted, og bevæger sig på tværs af forskellige medier, og slutter et andet sted.

Flere muligheder fra samme løsning

Hos M-marketing er vi på forkant med denne udvikling og kan tilbyde flere forskellige moduler/værktøjer som gør jer i stand til, at nå ud til forbrugerne der hvor de er på tværs af forskellige medier.

Løsningen er en modulopbygget platform, hvor man kun betaler for de moduler man bruger samtidig med, man altid kan udvide med nye muligheder i takt med at behovene ændres.

Skriv/ring gerne, vi er klar til at hjælpe
 

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2021 m-marketing aps