M-marketing ApS logo

Nye muligheder med smart opdatering

Vi har i den seneste tid forbedret analyse-delen i forbindelse med QR-kampagner, SMS-konkurrencer og Email udsendelser så det er lettere og mere overskueligt, at få de vigtigste data præsenteret i flotte grafer.

I forbindelse med SMS-nyheder, var man tidligere nødsaget til at bruge en mediekode hvis kunderne skulle afmelde sig SMS-nyheden. 

Fx skulle der stå ‘Send FAXEKONDI STOP til 1204’ eller lignende i slutningen af SMS-beskeden.
Når man ønsker at afmelde sig, er man derfor nødt til at sende en SMS retur, hvilket er lidt gammeldags og samtidig åbner op for tastefejl og indtastning af forkert nummer!.

Det har aldrig været lettere

Hos M-marketing har alle kunder med tilknyttet SMS-modul nu mulighed for at indsætte et kort og præcist  frameld-link i bunden af SMS-nyhederne. Med et automatisk frameld link, bliver kunderne med ét tryk, guidet videre til en brugervenlig side, hvor de nemt kan framelde sig, hvis de mod forventning ikke længere ønsker at være tilmeldt SMS-listen. (Få gode råd til SMS-nyheder i artiklen SMS-markedsføring)
Mulighed for automatisk afmeld link
En anden væsentlig faktor er ligeledes, at man ikke behøver sin egen mediekode, kunderne kan helt simpelt bare trykke på linket i bunden af SMS-nyheden.


Login på jeres MMWEB konto og se hvor nemt det er at tilføje dette TAG, eller skrive til support@M-marketing.dk så er i hurtigt igang. 

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2018 m-marketing aps