M-marketing ApS logo

Gruppe SMS fra den lokale købmand gør en stor forskel i handlen

Den nye lukkelov får mange kunder til at vælge de store indkøbscentre i weekenden fremfor den lokale købmand. Men nu har nogle lokale købmænd vendt kurven via en enkel gruppe SMS til interesserede kunder

På det seneste har det være meget fremme i medierne, hvordan mindre købmænd har vendt kurven, og motivere flere til at gøre deres indkøb lokalt fremfor i store butikscentre der har åbent i weekenden. (P4 Midt og Vest)


Konceptet er helt enkelt og alle kan være med, hvilket også er en af styrkerne

Interesserede kunder kan nemt tilmelde deres mobilnummer til Gruppe SMS listen, hos deres lokale købmand. SMS kommunikationen foregår normalt i weekenden, hvor købmændende oplever den øgede konkurrence som lukkeloven har affødt.

Købmanden sender helt enkelt en Gruppe SMS ud via hans SMS kundeklub til de tilmeldte kunder. Købmanden har normalt en utrolig god føling med hvilke tilbud der vil tiltrække flest weekend-kunder, fordi han kender mange lokale kunder og har en god føling med hvilke varer der afsætter bedst.

De bedste tilbud udformes i en kort gruppe SMS besked og sendes af sted til de tilmeldte kunder via en SMS gateway.Velkendt SMS kundeklub, finder indpas hos lokale købmænd

Hos M-marketing har vi i mange år tilbudt en SMS gateway med ovenstående mulighed. Tidligere har det traditionelt set været tøjbutikker og andre detailvirksomheder der har benyttet en SMS service.

Lokale købmænd har fortrinsvis koncentreret sig om husstandomdelte reklameaviser, men nu ser det ud til at flere købmænd har fået interesse for, at motivere kunderne via SMS tilbud.

En af fordelene er, kunderne aktivt skal tilmelde sig købmandens SMS service. Herved er man sikker på at de kunder man sender SMS tilbud til, også har en oprigtig interesse i at læse tilbuddene. På den måde får man en utrolig høj markedsføringsmæssig effekt for et meget beskedent beløb i forhold til traditionel markedsføring.


Der er også en SMS gateway løsning der passer til jeres behov, er vi klar til at hjælpe,

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2021 m-marketing aps