M-marketing ApS logo

6 råd til mobil markedsføring

Nedenfor er samlet 6 korte råd der kan inspirere og sætte tanker i gang, i forhold til virksomhedens mobile markedsføring.

Målgruppens Mobile-færdigheder

Tag altid udgangspunkt i kundernes mobil-færdigheder når kampagner planlægges. Derudover er det altid en god ide, at supplere kampagnerne med muligheder der tilgodeser kunder med mere beskedne mobil-færdigheder. Nogle gange kan simple SMS-konkurrencer ramme målgruppen bedre end selv avancerede apps, i forhold til brugervenlighed og kampagnens effekt.

 

Høj kvalitet på alle telefoner

Hver eneste kunde er vigtig, derfor skal kampagnen tilgodese så mange telefoner som muligt og ikke bare en snæver målgruppe. Det er bl.a. også derfor at Webapps er utrolig populære, se mere under Webapps.


Apps eller Webapps

Der er mange skarpe holdninger om man skal downloade apps til sin telefon, eller om en Webapp (mobil-site) er det rette valg. Ofte anbefales Webapps hvis ikke der er solide argumenter der taler for, at forbrugerne skal bruge tid på at downloade og holde en app opdateret på deres telefon.

 

Mål ikke kun succes

Opstil altid mål for kampagnen og evaluer efterfølgende positive/negativ respons på kampagnen. På den måde får man nyttig viden om kunderne og har mulighed for, at lave endnu bedre kampagner fremadrettet. Forbrugernes præferencer ændre sig løbende, det som interesserede kunderne for 2 år siden, er ikke nødvendigvis det samme i dag. Derfor skal man løbende måle og tilpasse sine kampagner.

 

Brug de respektive mediers styrker i samspil

Hos M-marketing tilbyder vi en bred vifte af løsninger som styres fra samme brugervenlige system. Dette gør, at man let kan bruge de respektive mediers styrker i samspil og derved opnå en større effekt, se mere under produkterne.

 

Simple strømlinede designs

Mobile kunder har ikke tastatur eller mus til rådighed ligesom en PC-bruger har. Derudover bruges mobiltelefonen ofte i støjende miljøer og kunderne kan være utålmodige. Derfor er det vigtigt at levere simple strømlinede løsninger der er utrolig lette at navigere rundt i. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer videre, brug gerne nedenstående formular eller ring til os på Tlf.: +45 5192 8574

Arkiv over nyheder

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2021 m-marketing aps