M-marketing ApS logo

Videopræsentation direkte på kundens telefon

Forbrugerne vil gerne forkæles og underholdes.

Derfor er det oplagt, at lave en intuitiv forbindelse mellem den trykte annoncer og videopræsentation direkte på kundens telefon.QR-koder, Brug det bedste fra begge medier

Ved at inddrage QR-stregkoder i trykte annoncer kan man kombinere det bedste fra trykte medier med de muligheder der findes i mobiltelefonen. På den måde kan man spille på flere tangenter og lave en sjov og anderledes reklame som forbrugerne husker.

Video har en enestående evne til, at skabe en god stemning igennem lyd og billeder. Derfor vil et kort videoklip have stor indflydelse på oplevelsen af virksomhedens brand og produkt man ønsker at sælge.

Skab længerevarende relation

Det er oplagt, at tilbyde forbrugerne medlemskab af jeres kundeklub hvis de synes om den videopræsentation de lige har set. På den måde skabs der en længerevarende kunderelation på baggrund af én enkelt trykt annonce.

 

QR-Mediemåling

Med M-marketings QR-stregkode Modul er der fuldt overblik over aktive QR-kampagner. Det fremgår bl.a. tydeligt hvilke stregkoder der generer flest henvisninger samt hvilket tidsrum der er flest besøgende.


Se hvordan QR-Stregkoder virker og kan anvendes. Ring eller udfyld kontaktformularen nedenfor

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2020 m-marketing aps