M-marketing ApS logo

Tænk på Tværs af Medierne og Oplev en Ny Verden af Muligheder

Som med alting handler det om, at placere sit markedsførings-budget det sted hvor man opnår størst værdi. For mange tænker desværre ret traditionelt når markedsføringen planlægges.

Hvis budgetterne er beskedne handler det i   stigende grad om, at ens valg af medie(r) skaber opsigt og helst   længerevarende relationer således, at der opbygges en kundedatabase der   modtager nyheder og tilbud fremadrettet.

Herved skal der ikke laves omkostningsfyldt   massekommunikation hver gang og budskabet når nemt frem til interesserede kunder fx via SMS-nyheder eller E-mail Nyhedsbreve.


Sjov involvering og længerevarende relationer med kunderne

Valg af medie-miks er  centralt for en succesfuld kampagne. Ved, at  placere en given procentdel  af budgettet i Mobil Kommunikation kan  resultatet af din indsats blive  både højere, skabe sjov involvering,  opbygge længerevarende relationer  og tiltagene er tilmed direkte målbare.

Hos  M-marketing ApS tager vi udgangspunkt i hver enkelt kundes unikke situation og kommer med oplæg der vil styrke markedsføringen og føre til   succesfulde resultater med baggrund i  erfaring og Best Practice.

Med den rette løsning bruges ikke flere  penge eller mere tid på  markedsføring. Markedsføringen bliver tilmed smartere, giver  nyttig statistik og der skabes synergi der styrker det overordnede budskab.

 

Mobil Kommunikation - Mange Muligheder

Kombiner  Mobil Kommunikation  med dit eksisterende Medie-mix og opnå de mange  fordele der er forbundet  hermed. Mobil Kommunikation kommer i form af  både SMS, MMS, Mobil Stregkoder og Webapps. 

Vores professionelle Nyhedsbrev-udsendelse kan ligeledes kombineres med  nævnte løsninger og derved samle kommunikationen med kunderne i samme system.

Der er naturligvis  forskel på hvilken  kommunikationsform der skal bruges afhængig af din  målgruppe, derfor  har vi meget fokus på forskellige målgruppers  mobil-adfærd for, at kunne  tilbyde den helt rette løsning, både når det gælder danske og udenlandske forbrugere.

Der  er flere indfaldsvinkler i  brugen af Mobil Kommunikation, skriv til os og få et uforpligtende oplæg til   hvordan din virksomhed kan få gavn af Mobil Kommunikation.

Kontakt os for et uforpligtende oplæg i forhold til  din virksomhed

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2020 m-marketing aps