M-marketing ApS logo

Smart device detection

Nedenfor gennemgår vi forskellen på 'traditionel device detection' og 'Smart device detection'

Hvad er device detection?

Via device detection kan man undersøge om den besøgende kommer fra en almindelig PC, Tablet eller Mobiltelefon.
På den måde kan den besøgende let og elegant blive guidet videre til det indhold der er optimeret til vedkommende, så mobiltelefoner ikke kommer ind på den normale hjemmeside som ikke er tilpasset den lille skærmstørrelse, flash-effekter mv.


Hvordan foregår mobil device dectetion?

Device detection foregår ved at systemet undersøger de besøgendes skærmstørrelse mv. og derved er i stand til at tilpasse indhold til så det hele ser pænt ud hos kunden.

Denne proces sker automatisk hvis ens leverandør tilbyder det.


Hos M-marketing bruger vi Smart device detection.

Smart device detection betyder at mobiltelefoner der besøger den normale hjemmeside, automatisk sendes videre til kundens Webapp (mobilsite).

På den måde får kunden automatisk det indhold der er passer bedst til vedkommende. Derudover tilpasses indholdet yderligere ud fra skærmstørrelse samt hvilken telefon den besøgende har. Det er fx ikke alle telefoner der har GPS mv. dette tages der også hånd om.

Hvis en kunde med en mobiltelefon ønsker at besøge den normale hjemmeside, selv om indholdet ikke er optimeret til enheden, kan kunden trykke på et link ‘gå til xxxx.dk’

Når kunden trykker på dette link, overskrives den oprindelige device detection som redelegere til mobilversionen, og kunden kan frit klikke rundt på den normale hjemmeside i stedet for mobilversionen.

 

Hvis en PC mod forventning besøger mobilversionen

Hvis en PC bruger ved en fejl klikker sig ind på mobilversionen, foretages ligeledes en device detection og PC brugeren bliver spurgt om man ikke hellere vil besøge den almindelige hjemmeside.

Hvis man mod forventning gerne vil se mobilversionen på sin PC, kan man frit klikke rundt på mobilversionen.


Smart fordi man vejleder og ikke tvinger

Med smart device detection bliver kunderne vejledt til det indhold der er optimeret til deres PC, tablet eller mobiltelefon. Man tvinger ikke kunderne, hvis de mod forventning gerne vil besøge den side der ikke er optimeret til deres enhed.


I takt med at antallet af mobilsites er vokset eksplosivt er der desværre opstået mange tvivlsomme måder at redelegere mobilbesøgende på.

Hos M-marketing mener vi at ‘Smart device detection’ er det rigtige princip at følge, og tilbyder derfor alle vores kunder denne mulighed.

Vi står altid klar til at hjælpe hvis i har spørgsmål, brug gerne formularen nedenfor. 

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2020 m-marketing aps