M-marketing ApS logo

Professionelt system til Mobil Stregkoder

En forskel der er til at føle på

Hos M-marketing har vi taget det bedste fra QR-stregkoder og  kombineret det med vores statistikserver samt intuitive brugerflade,  derfor åbner vi op for muligheder som ikke findes andre steder.


* Rediger i aktive QR-stregkode kampagner

QR-koderne   trykkes ofte på plakater, i magasiner mv.. Med en professionel  løsning har i altid mulighed for, at redigere det sted stregkoden  henviser til, uden at skulle trykke nye stregkoder på materialet. En  stor fordel der kan spare meget tid og mange ressourcer.* QR-Mediemåling og statistik
 over antal scan

Med en professionel løsning er der mulighed for, at se hvor ofte  QR-stregkoderne scannes, hvilke medier kunderne scanner, periode  mv..


* Det fulde overblik over QR-koderne

Alle aktive QR-stregkode kampagner kan  ses ét samlet sted. Der er ligeledes altid mulighed for download  af nye stregkoder hvis de ved en fejl er blevet slettet på en lokal computer.


* Altid nemme af scanne

Desto længere URL stregkoden indeholder, desto  sværere er den at scanne. Med en professionel løsning producerer statistik serveren altid korte URL's hvilket sikre problemfri scanning.


* Råd, vejledning og Best Practice indenfor QR-stregkoder

Vores konsulenter står altid klar til, at yde hurtig og kvalificeret rådgivning så kampagnen kommer bedst muligt fra start.


Det bedste fra open source QR-stregkoder kombineret med et professionelt system

Mobil Stregkoder også kendt som QR-koder, er frigivet under open source regler og derfor blevet udbredt på tværs af landegrænser på rekordtid. Derudover er der en stort antal applikationer der kan scanne stregkoderne og flere producenter har lagt en QR-scanner på telefonen allerede fra fabrikken af.
Dette er med til, at gør QR-stregkoder til det mest eftertragtede format når det gælder Mobil Stregkoder.

QR-Stregkoder er sjove, smarte og intuitive at bruge

Bruger man dem derimod forkert får både virksomhed og kunder en dårlig oplevelse, og det vil naturligvis være ærgerligt. Derfor er det vigtigt at følge Best Practice på området for, at opnå det mest optimale resultat.

Få glæde af de nye muligheder, vi har gjort det helt enkelt at komme i gang. Brug gerne formularen nedenfor eller ring på +45 5192 8574.

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2020 m-marketing aps