M-marketing ApS logo

Optimeret til Mobilen, hvad betyder det?

Til at starte med er det nemt at finde ud af hvilken oplevelse ens kunder får når de besøger hjemmesiden med deres mobiltelefon.

Dette gøres nemt via Googles værktøj på GoMoMeter Link, eksempel nedenfor:

Alm. hjemmeside

Webapp (Mobil-site)

Alm hjemmeside* mobiloptimeret*


Synling er ikke lig med mobiloptimeret


Bare fordi man kan se en hjemmeside med sin mobiltelefon, betyder det ikke at den er optimeret til mobiltelefonen.

Som det kan ses fra eksemplet ovenfor kan man ikke se knapper, læse tekst mm. på  siden der ikke er optimeret til mobiltelefonen.

Derudover vil der ofte være røde krydser over de grafik-elementer som ikke understøttes af mobiltelefonerne, som de fleste nok efterhånden har prøvet.


Med fingrene kan man naturligvis ofte zoome ind og læse teksten, trykke på menuer mv., men det er slet ikke en optimal løsning at behandle ens besøgende på denne måde. Hvis valget står mellem 2 hjemmesider, vil forbrugeren ofte vælge den mobiloptimerede og dermed desværre ligge omsætning hos konkurrenten i stedet for.


Indhold og billeder fra almindelige hjemmeside er ofte langsomme på mobilen

Normalt vil almindelige hjemmesider kører meget langsomt på mobiltelefoner fordi telefonerne har langsommere forbindelse i forhold til ens hjemmecomputer som almindelige hjemmesider er optimeret til.

Derudover vil man naturligvis have udfordringen med at zoome og orientere sig på hjemmesiden som berørt ovenfor.


Forskellige behov

For at kunne give kunderne den bedst mulige oplevelse når de besøger ens side med mobilelefonen, er det nødvendigt at sætte sig i kundens sted og se på hvilke informationer der er nødvendige og fjerne alt andet! så det ikke optager plads på de små skærme.

Kunder der besøger hjemmesiden med mobiltelefonen har fx brug for at se denne uges tilbudsavis, se åbningstider eller finde nærmeste forretning via GPS.

Det er derfor vigtigt at se på hvilke informationer kunderne har brug for, og fjerne alt overflødigt, så kunderne let kan navigere til deres foretrukne side - Hurtigt og nemt.Hos M-marketing står vi klar med gode råd og faglig sparring, så jeres nye Mobil-site bliver lige som det skal være.

Vi har desuden flere forskellige muligheder for startpakker, så i hurtigt kan komme igang.

Brug gerne kontaktformularen nedenfor, vi er klar til at hjælpe.

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2020 m-marketing aps