M-marketing ApS logo

Mobil Webapps

Der er generelt 4 typer Mobil Webapps men ofte bruger de forskellige Webapps delelementer fra de øvrige typer.

Hensigten med denne korte artikel er, at fremhæve de mange muligheder der findes med Webapps. 

Lead-generering

Webapps bruges normalt til, at opsamle interesserede kunders kontaktinformation så man efterfølgende kan give kunderne nyttig viden om produkter, nyheder samt gode tilbud. Med Lead-generering Webapps integreres Webappen med den øvrige markedsføring så kunderne har flere måder, at finde information og komme i kontakt med virksomheden på.

Det der kendetegner denne type Webapp er, at kommunikationen kommer fra flere forskellige andre kanaler fx Posters, Blade, TV, SMS, Mobil Stregkoder mv.


Her og nu information

Denne tilgang er en af de bedste måder at komme i gang på. Med denne tilgang bliver der lagt et fundament der er nemt, at bygge videre på.

Telefonnumre, adresser, pris information, produktinformation mf. kan alle være eksempler på her og nu information.

Hensigten er, at tage udgangspunkt i hvilke informationer der er de mest essentielle for kunderne når de er mobile og servere disse informationer i et nemt og brugervenligt design.

Noget af det vigtigste ved denne tilgang er, at man som virksomhed gør sig klart hvilke typer informationer kunder på farten har brug for her og nu, og videregiver disse informationer i et format så det er legende nemt for forbrugerne at tilgå disse.

Salg af produkter

Med denne type Webapps er fokus på, at sælge en ydelse eller et produkt direkte via mobiltelefonen. Denne type Webapps bruges ligeledes mere indirekte til, at opbygge interesse og motivere til køb af produkter fx ved at simulere produkt oplevelse og motivere igennem gode tilbud. Komforten ved at se og evt. købe produkter via mobiltelefonen er centrale elementer i denne type Webapp. I denne type Webapp er det særdeles vigtigt at fremhæve sikkerhed, support muligheder samt bruge knapper og funktioner som kunderne kender.
 

Dynamisk indhold

Det er normalt aviser og andre aktører der producere en stabil nyhedsstrøm der er oplagte i forhold til denne type Webapp. I denne type Webapp er det centrale område, at inddele og kategoriser nyheder/indhold så der er meget nemt at søge i. Denne type Webapp er ligeledes ideel hvis man har et stort opslagsværk man med fordel vil kunne have adgang til via mobiltelefonen. Med det rigtige opslagsværk direkte på mobiltelefonen har medarbejdere/kunder altid informationen lige ved hånden og klar når man skal bruge den.
Kontakt os gerne for et uforpligtende oplæg på baggrund af jeres ønsker og behov.


Vi er klar til at hjælpe på tlf.: +45 5192 8574

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2020 m-marketing aps