M-marketing ApS logo

Messe Events, 5 gode råd

Nedenfor er fremhævet 5 gode råd til messe events i forhold til Mobil Markedsføring

Med mobil markedsføring har man en ekstra mulighed for, at gøre messe-standen mere interessant for de besøgende.
 

SMS-mediekoder eller Mobil Stregkoder

Ofte kan det være sjovt, at lave SMS-konkurrencer for derved, at aktivere og skabe involvering i forhold til ens produkt. I denne forbindelse er det vigtigt at bemærke de SMS-mediekoder man skriver til normalt bliver oprettet for hjemmemarkedet og udenlandske kunder derfor ikke kan sende SMS til Mediekoden og derved deltage i konkurrencen.

For at imødekomme denne udfordring, kan der laves sjove og involverende konkurrencer via Mobil Stregkoder og Webapps som nemt kan bruges af udenlandske besøgende fordi der bruges internationale anerkendte standarder.

Det er derfor vigtigt, at tage med i overvejelserne om målgruppen primært er danske eller udenlandske besøgende.
 

Opbyg længerevarende relation


Mobil Markedsføring skal være sjovt og involverende, men der skal naturligvis ligeledes være fokus på at opbygge en længerevarende relation med kunderne. En relation der på sigt skal styrke produktindsigt og gerne kunne mærkes på bundlinjen. Det er derfor vigtigt at understøtte muligheden for, at kunderne kan tilmelde sig nyhedsbrev mv. på en hurtig og smart måde.

 

Brugervenligheden skal være i top

Det er vigtigt, at interesserede kunder får et godt og professionelt indtryk af virksomheden. Derfor skal det indhold man henviser kunderne til naturligvis være optimeret til de forskellige telefoner der findes på markedet. Hvis kunden først én gang har fået en dårlig oplevelse, er chancerne for at kunden vil deltage en anden gang minimale.

 

Helheder frem for små individuelle konkurrencer

Moderne mobil markedsføring handler om, at bruge de respektive mediers styrker og få dem til at supplere hinanden mod et fælles mål. Undervejs skal det naturligvis være sjovt og underholdende for kunderne, samt bibringe kunderne viden om virksomhedens produkt de ikke havde før. 


Mere af det kunderne elsker

Responsmåling er essentiel i enhver kampagne. Herved opsamles erfaring, som kan bruges i det videre forløb og derved give kunderne mere af det de elsker, til glæde for både kunderne og bundlinjen. Hos M-marketing  hjælper vi gerne med at få opsat kampagnen så det tjener virksomhedens målsætning bedst muligt.


Få et uforpligtende oplæg i forhold til jeres virksomhed, ring +45 5192 8574 eller udfyld formularen nedenfor,

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2020 m-marketing aps