M-marketing ApS logo

Fra Trafikreklame til Kundeaftale

Lead generering via Trafikreklame


Man skal kigge langt efter lastbiler og firmabiler som ikke er forsynet med logo og telefonnummer. Det kan imidlertid være svært for potentielle kunder at nå, at få skrevet kontakt oplysningerne ned, især når bilerne er i bevægelse.

Ved at gå skridtet videre og give interesserede kunder mulighed for, at få mere information ved blot at sende en SMS til 1204, kan interesserede kunder hurtigt og nemt få alle fornødne kontaktoplysninger sendt til deres telefon og slipper derved for, at skrive det ned på papir.

En håndsrækning i en travl hverdag

Når man færdes i trafikken er der naturligvis en stor del af opmærksomheden der er koncentreret omkring hvad andre trafikanter foretager sig samt skilte og reklamer i vejkanten og på bygninger.

Det er derfor relativ kort tid man har den potentielle kundes opmærksomhed når blikket vandrer hen over bilen/lastbilen. Dette gør, at kunden nemt glemmer firmanavn eller det otte-cifrede telefonnummer før man får en chance til, at skrive det ned.

 

Brug for en tømrer, send TILBUD til 1204 og få et godt tilbud

Det er en hurtig og nem måde, at komme i kontakt med potentielle kunder på og så tilmed via et medie alle går rundt med i lommen. I løbet af køreturen til og fra arbejde passerer den potentielle kunde måske 3-4 håndværkerbiler men husker ikke deres navn eller hjemmeside.

Hvis kunden derimod blot skal skrive TILBUD til 1204, hvorefter man får tilsendt alle kontaktoplysninger til sin telefon, kan kunden nemt finde kontaktinformationerne frem når man kommer hjem i ro og mag.

 

Fra interesse til aftale på få sekunder

Via M-marketings system, sendes kontaktoplysningerne på interesserede kunder hurtigt videre til rette person i firmaet, enten som SMS eller E-mail. Herefter kan personen selv beslutte om man skal ringe og give kunden et godt tilbud eller hvordan det videre forløb skal foregå.

Da informationer bliver videregivet til firmaet indenfor få sekunder vil det ofte være en god ide, at vente lidt tid før man kontakter kunden da man skal huske på, at kunden har reageret på en trafik-reklame og derved med stor sandsynlighed stadigvæk befinder sig i trafikken og ikke kan snakke i telefon.

 

Hvilken firmabil giver bedst respons ?

Ud over, at det er nemt at komme i kontakt med potentielle kunder på denne måde, er det ligeledes muligt at se hvilke af firmabilerne der har den bedste respons. Med respons mener vi, hvor mange kunder der ser reklamen og sender en SMS til jeres firma. Det kan tilmed vises hvilket postnummer der er flest henvendelser fra, afhængig af hvilken løsning man ønsker.

Hvis firmabilerne har forskelligt design er det yderligere muligt, at se hvilken firmabil der generere flest henvendelser og dermed salg til firmaet.

Med andre ord skaber trafikreklame kombineret med SMS-dialog en nem måde, at skabe kontakt med potentielle kunder samt øget indsigt i trafikreklamernes effekt.


Kontakt os for et uforpligtende oplæg i forhold til  din virksomhed

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2020 m-marketing aps