M-marketing ApS logo

Få nye redskaber i værktøjskassen

Forbrugerne søger i stigende grad information via deres mobiltelefon. Giv markedsføringen et frisk pust og lav involvering der styrker bundlinjen.

Kom nemt i gang

Hos M-marketing er det nemt at få gavn af de nye muligheder der findes indenfor Mobil Markedsføring helt uden installation af software eller lign.

Med udgangspunkt i den enkelte kundes behov gives der adgang til vores enkle og strømlinede system der gør det sjovt og nemt at bruge mulighederne indenfor mobil markedsføring.


SMS-nyheder direkte til interesserede kunder

SMS-nyheder er et ideelt og meget udbredt redskab til, at give interesserede kunder hurtig og relevant information, påmindelser mv. SMS-nyheder rummer ligeledes mange muligheder idet de i gennemsnit læses  få minutter efter afsendelse og derfor kan målrettes den konkrete  event, weekendtilbud mv. Derudover er 2 vejs SMS-beskeder 
utrolig gode i forbindelse med konkurrencer, events eller hvis kunderne gerne vil kontaktes med et godt tilbud, se fx hvordan de gør hos BOXIT under udvalgte cases.


Mobil Stregkoder gør trykte reklamer levende

Man kan stort set ikke læse et katalog uden, at se Mobil Stregkoder trykt flere steder. Dette skyldes naturligvis, at stregkoderne er utrolig smarte og intuitive at bruge. Mobil Stregkoder scannes nemt med mobiltelefonen og guider forbrugeren videre til uddybende information, videoklip mv. direkte på mobiltelefonen. Det er utrolig nemt at komme i gang med sine egen Mobil Stregkode kampagner, vi opretter gerne en test-konto.

 

Mobil Webapps

Med en Mobil Webapp er der rig mulighed for, at give kunderne relevant information præcis når kunden ønsker det. En Mobil Webapp åbner op for en verden af muligheder og kan med M-marketings framework bruges på tværs af både nye og ældre telefoner. For inspiration se fx Næstved Stor-Centers Webapp.


Vi hjælper gerne med et uforpligtende oplæg, ring på telefon +45 5192 8574 eller brug kontaktformularen for mere information.

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2020 m-marketing aps