M-marketing ApS logo

Den digitale pengepung

Butikkernes brug af medlemskort er stigende og ofte kan man spare mange penge hvis man ikke glemmer sit medlemskort derhjemme, men det findes der nu en løsning på.

 

Som forbruger er udfordringen, at man ender op med utrolig mange rabatkort i pungen, som hver især bruges til forskellige forretninger.


Derfor ender mange kundekort ofte i skuffen derhjemme med risiko for at glemme dem den dag man lige har lyst til at besøge forretningen igen.

Derfor risikerer man at kunderne måske fravælger at besøge forretningen den pågældende dag, da rabatten muligvis ikke kan registreres manuelt på kundens nummer.

Alternativt kan man risikere at ekspediendten bruger lang tid på at søge efter kunden manuelt i IT-systemet mm.


Det Mobile Kundekort

Det Mobile Kundekort ligger med et flot ikon fra virksomheden, direkte på kundens mobiltelefon.

På den måde undgår kunden, at skulle huske på en masse plastikkort, man behøver blot at have sin smartphone med.

Når kundekortet skal vises, trykker kunden blot på virksomhedens ikon på sin smartphone, indtaster sin email adresse plus selvvalgt password, herefter vises kundens Mobile Kundekort på telefonen.

Det Mobile kundekort vises til ekspedienten som enten visuelt godkender det, eller scanner kundekortet med den håndholdte scanner ved kasseapparatet.


Glemmer aldrig mere kundekortet derhjemme

Med et Mobilt kundekort vil kunden

+ Altid kunne få fat i sit kundekort via jeres Webapp,
+ Det bliver aldrig slidt,
+ Det skal aldrig fornyes
+ Der er ikke porto omkostninger
+ Det kan være klar allerede få minutter efter bestilling og bruges med det samme
+ Det kan tilgåes fra alle smartphones blot man har brugernavn og adgangskode

 

Sikkerheden i top

Der ligger et standard sikkerhedsnet i kundekortet som er rigeligt for de fleste virksomheder, men der kan altid indbygges flere sikkerheds funktioner hvis det ønskes.

Sikkerheden i de digitale kundekort vil derfor være på højde med eller overgå de traditionelle plastikkort, fordi man har flere muligheder for at validere kundekort elektronisk, via SMS mv..

Som udgangspunkt bruges ofte billede legimitation hvis man er i tvivl om kortholder er den person der har kundekortet. Det vil i langt de fleste tilfælde være sikkerhed nok, da kunderne ikke har mulighed for at ændre navnet på deres kundekort.

Kunderne kan derimod selv opdatere deres adresse, brugernavn og email, hvilket sparer virksomheden meget tid, i forhold til hvis man skal trykke nye kundekort, sende med posten mv.


Som supplement eller kun Mobilt kundekort

Det mobile kundekort fungere rigtig godt både som supplemet til virksomhedens eksisterende plastik-kundekort, men naturligvis også alene.

Derfor vil det Mobile kundekort sagtens kunne indgå i en process hvor man ønsker at skære ned på de dyre plastikkort, og samtidig give kunderne mulighed for flere smarte services på mobiltelefonen.

Derudover får man statistik over brugen af de Mobile kundekort direkte via sit administrationssystem som kan bruges til at evaluere kundernes brug af rabatkortene.


Kontakt os gerne og hør mere om mulighederne i forhold til jeres virksomhed.

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2020 m-marketing aps