M-marketing ApS logo

Brug de nye muligheder

Tidligere bar de trykte reklamer hele budskabet i sig selv, nu er de start-punktet for en kunde dialog.

Kunderne vil ikke længere nøjes med et enkelt produktbillede i en annonce, de vil se tøjet i andre farver og modeller direkte på telefonen.

Førhen var det ikke muligt, at give kunderne denne mulighed direkte på telefonen, men med over 2.6 mio danskere der surfer på internettet via deres telefon er det nu en oplagt mulighed som mange benytter sig af
(IT- og telestyrelsen, ultimo 2010).Den trykte annonce som start-punktet

Ved at tilføje en SMS-løsning eller en Mobil Stregkode til den trykte annonce, kan man let og enkelt guide kunderne videre til mere information om produktet direkte på mobiltelefonen.

På den måde er der rig mulighed for at fortælle kunderne om fordelene ved produktet, mens de står ved en outdoor reklame, læser reklamekatalog mv.. Derudover kan man naturligvis ligeledes tilbyde kunderne en butiksoversigt så de nemt bliver guidet videre til forretningen.


Giv kunderne ekstra værdi

Ved   at knytte en lille historie til de produkter man forhandler, kan man effektivt differentiere sig samtidig med, at man kan fremhæve de positive egenskaber ved produktet. Derudover kan man knytte ekstra services til  produktet så kunden opnår større værdi fx interaktiv brugermanual på mobiltelefonen, knæbind med genoptræningsvejledning mv.


Få et uforpligtende oplæg i forhold til jeres virksomhed, ring +45 5192 8574 eller udfyld formularen nedenfor,

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2020 m-marketing aps