M-marketing ApS logo

SMS markedsføring

SMS markedsføring er en hurtig og nem måde at komme i kontakt med sine kunder på. Som led i et godt SMS system, kræver det en professionel SMS gateway som du får hos M-marketing.

SMS Markedsføring

SMS marketing handler dybest set om timing og relevans

Hvis man både kan ramme den rette timing, komme med et relevant budskab og evt. kombinere med et fysisk behov hos kunderne, så har man den bedste mulighed for at opnå stor effekt.

Det kan især være relevant at tænke de fysiske behov ind i dialogen med sine kunder, på en sjov og kreativ måde.

Det behøver ikke være de store dybsindige overvejelser, men bare overvej hvilke fysiske egenskaber ens produkt hjælper kunderne med, og få dem formuleret over i en gruppe sms besked til ens kunder.

Fx fremhævede vi en anden artikel teksten:

Besked fra Din Skobutik

"Så kom det første snevejr til Danmark. Er du en af dem med kolde fødder, så husk vi har fået nye lækre vinterstøvler hjem og lige nu tilbyder vi 20% rabat til vores kunder. Husk at vi også har varm cacao, mens du kigger i butikken, Mvh. Din Skobutik.

 


SMS kampagnens timing:

Ved fx. at sende SMS beskeden den første dag med snevejr, opfattes den som relevant for kunderne fordi man naturligvis skal have sine vinterstøvler på for ikke at fryse sin fødder.

Det kunne i princippet lige så godt være en SMS-nyhed for vinterdæk eller varm vinterhue/handsker.
 

SMS kampagnens relevans:

SMS nyheden har naturligvis mest relevans for dem der mangler et par lækre vinterstøvler. Men SMS nyheden har også en loyalitets-skabende effekt for dem der ikke lige skal bruge fodtøj, idet man ser virksomheden som engageret og interesseret i sine kunders behov, og dem vil man naturligvis gerne gøre sine indkøb hos i fremtiden.


SMS kampagnens appel til fysiske behov

Det at holde sig varm om vinteren er naturligvis helt essentielt. Hvis man tilmed tilbyder en lækker kop cacao til sine kunder, kan man næsten allerede fornemme de første kunder der har fået gruppe SMS nyheden gå ind af døren


Ovenstående eksempel er godt til at illustrere mulighederne og potentialet med sin egen SMS gateway, som ikke tidligere har været muligt i samme grad via andre medier.

Mange kunder vælger desuden at kombinere deres SMS system med vores Email Nyhedsbrev Modul, så man har en komplet Email og SMS kundeklub samme sted.

Med vores SMS-løsninger får i det hele klar til brug

Med en SMS-gateway kan i programmere jeres egen løsningBrug gerne kontaktformularen nedenfor og hør mere om SMS gateway 

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2020 m-marketing aps