M-marketing ApS logo

SMS Gateway - kombiner med mobiltilpasset annonce eller mobil-site

Opnå større udbytte ved at kombinere jeres SMS gateway med en mobiltilpasset annonce eller mobil-site

Giv jeres SMS Nyhed en ekstra dimension

Hos M-marketing tilbyder vi at sende op til 10 sammensatte SMS-beskeder til hver kunde igennem SMS gatewayen.

Ofte kan de fleste nyheder og tilbud dog forkortes til mellem 1-3 sammensatte beskeder pr. kunde, afhængig af nyheden.

Det betyder at man i princippet har rigeligt med plads til at fortælle om sin nyhed eller tilbud, men vi oplever en stigende efterspørgsel efter billeder og grafik i de til tider 'tørre' SMS-tekstbeskeder.

Normalt ville man så skulle anvende vores MMS-modul, hvor man kan sende billedebeskeder til kundernes telefon, men ofte anbefaler vi en nedenstående løsning idet stort set alle kunder har internetforbindelse på deres telefon i dagens Danmark.

 

SMS gateway + Mobil-site 

Kunder som gerne vil vise flotte billeder og forklarende tekst, vil med fordel kunne henvise til et mobiltilpasset kampagne-site i deres SMS-nyhed.

På denne måde har man 'frie tøjler' for hvilket indhold man ønsker at vise kunden og kan fx vise Youtube video mm., som spiller på flere sanser hos forbrugeren (lyd, grafik, bevægelse mm.) end en traditionel SMS-besked (som skal læses).
 

SMS Gateway kombiner med mobil-site

Beløn kunder der klikker på jeres SMS-nyhed

Det er vigtigt at værdsætte den involvering ens kunder foretager, når de klikker på et link i ens SMS-nyhed. Derfor er det essentielt at henvise kunden til Mobiltilpasset indhold som er værd at besøge.

Der er mange eksempler på selv store virksomheder der springer over hvor gæret er lavest og henviser til deres almindelige hjemmeside som er svære at navigere rundt på, indhold ikke kan vises på mobilen mv.

Herved sender man desværre et tydeligt signal til interesserede kunder om, at man kun gør en halvhjertet indsats. Måske skræmmer man kunderne væk, idet tidligere undersøgelser (Our mobile planet) har vist kunder ikke ønsker at besøge et 'ikke mobil-optimeret' site 2 gange.

 

Få et Mobilt-kampagnesite sammen med jeres SMS gateway

Hvis man ikke har mobil-optimeret indhold og ikke ønsker, at få lavet sit eget Mobil-site (Webapp), har vi hos M-marketing mulighed for at tilbyde specialtilpassede Mobil-sites, som er nemme at arbejde med og kan tilpasses de flestes behov.
Derfor er der ingen undskyldning for, ikke at henvise til mobiloptimeret indhold længere!.


Vores SMS-gateway løsning er målrettet udviklere og programmører

Skal i derimod bruge en almindelig SMS-kundeklub, skal i klikke på vores SMS-løsningerKom hurtigt videre, vi er klar til at hjælpe, brug gerne formularen nedenfor eller ring på +45 5192 8574

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2021 m-marketing aps