M-marketing ApS logo

SMS Gateway

Hos M-marketing har vi en professionel SMS Gateway, hvor man let kan sende gruppe SMS mv. via det brugervenlige SMS system - MMWEB.

MMWEB_SMS_GatewaySMS markedsføring er en billig og effektiv måde at komme i dialog med kunderne på.

Hos M-marketing kan man let sende gruppe-SMS mv. via det brugervenlige SMS system - MMWEB.

Ofte kan der være en tendens til at SMS systemer er unødvendigt indviklede og svære at bruge. Med MMWEB's SMS gateway, har fokus været på enkelhed, og fjernelse af unødvendige knapper så alle let kan sende gruppe SMS til ens kunder.

MMWEB's SMS system er udviklet i Danmark og vedligeholdes af danske programmører hvilket sikre en høj kvalitet, derfor har vi også mulighed for at imødekomme individuelle ønsker, der falder ud over vores standard online SMS modul.

 

En af SMS kampagners styrker er leveringshastigheden

En af styrkerne ved SMS marketing er, at beskederne når helt frem til kunderne, på det helt rette tidspunkt i forhold til begivenheden eller udsalget.

På den måde får det budskab man har fremhævet i sin Gruppe SMS, de bedst mulige vilkår for at opnå maksimal 'effekt' hos kunden og kan desuden være en nyttig påmindelse i en travl hverdag hvor der er mange ting der skal gøres.

 

Gruppe SMS med overraskende stor effekt

En SMS kampagne kan have overraskende stor effekt hvis den sendes på det rigtige tidspunkt, fx

Første dag med snevejr omkring Jul, kommer en besked fra ens lokale skobutik:

"Så kom det første snevejr til Danmark. Er du en af dem der har kolde fødder, så husk vi har fået nye lækre vinterstøvler hjem og lige nu tilbyder 20% rabat til vores kunder. Husk at vi også har varm cacao, mens du kigger i butikken,  mvh. Din Skobutik"

Fordi Gruppe SMS'en kommer på det helt rigtige tidspunkt (første dag med snevejr) kombineret med et godt tilbud på vinterstøvler og lidt varm cacao i vinterkulden, har tilbuddet optimale forudsætninger for at få kunderne ned i butikken. Derudover signalerer man ligeledes omsorg for sine kunders kolde fødder.

Professionel SMS løsning gør forskellen

Med en SMS løsning er det muligt at styre dialogen med tusindvis at kunder, sende gruppe SMS til udvalgte kunder, medarbejdere mv.

MMWEB er et danskudviklet online SMS system, hvilket betyder der ikke er nogen IT udgifter eller software der skal installeres. Alt man behøver er sin computer og internetopkobling, så er man igang.

Hvis man gerne vil bruge de smarte muligheder der ligger indenfor SMS markedsføring, er det helt essentielt man har et professionelt system til at styre dialogen, ellers bliver det hurtigt tidskrævende og besværligt.


Med en professionel SMS løsning fra M-marketing har man online adgang til at planlægge SMS-nyheder frem i tiden, indsætte firmanavn som afsender (10 karakterer) samt sende sammensatte SMS-nyheder. (se mere her)

 

Vi tilbyder også professionel SMS-gateway løsning til programmører og udviklere der ønsker at bruge deres egne systemer til at sende SMS igennem.

 

Vi sidder klar til at hjælpe med den helt rette løsning, brug gerne kontaktformularen nedenfor, eller ring på +45 5192 8574

 

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2020 m-marketing aps