M-marketing ApS logo

Rigtig brug af ens SMS gateway kan have afgørende betydning

I forbindelse med SMS marketing er det essentielt at man benytter sig af de unikke fordelene der er ved ens SMS gateway

En lille besked kan have afgørende betydningRigtig_brug_af_SMS_gateway

En kort SMS besked på kundens telefon kan have afgørende betydning for, hvor kunden vælger at foretage sine indkøb, hvilken restaurant man vælger at besøge, eller om man husker en gratis event i ens lokale butikscenter.

For at opnå den maksimale effekt med sin gruppe SMS til kunderne er det vigtigt, at tænke flere faktorer ind i sin SMS kampagne.

 

Eksempel 1: - kombiner med rette tidspunkt

Hvis man har en tøjforretning, kan man fx vælge at sende en gruppe SMS til sine kunder op til en weekend omkring julehandlen.

"Hej [fornavn], julestemningen har rigtig indfundet sig hos din tøjforretning. Vi vil meget gerne vise alt det flotte vintertøj frem. Fredag til søndag får medlemmer en gratis lille gave med fra julemanden. Husk vi har varm gløgg og cacao til vores kunder i weekenden, på gensyn hos din tøjforretning."

 

Eksempel 2: - kombiner med fysisk behov

Hvis man har et spisested kan man med fordel sende en gruppe SMS til sine kunder omkring kl.11 hvor folk normalt er lidt sultne, lige før middagsmad.

"Hej, hvordan skal din frokost smage i dag?. Hos din sandwich bar har vi lækre frokostsandwich med kylling og bacon, skinke og pepperroni til nedsat pris. Normalt op til 45kr., ved fremvisning af denne SMS kan man spare 15kr. på din favorit sandwich. Bestil evt. på tlf. 11223344, mvh. din sandwich bar."


En SMS-nyhed sendt på det rette tidspunkt og eventuelt kombineret med et fysisk behov hos kunderne kan have afgørende betydning i forhold til om kunderne gør deres køb hos ens forretning.

Som det gælder med alt markedsføring skal der naturligvis være en god balance i antallet af beskeder man sender til kunderne, ellers vil det påvirke negativt fordi mobiltelefonen er et så personligt medie.


Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne med en SMS gateway til at sende gruppe SMS.

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2020 m-marketing aps