M-marketing ApS logo

Har en SMS-besked samme værdi som en kort telefonsamtale?

En undersøgelse foretaget af Experian Marketing Services viser at unge amerikanere mellem 18-24 år betragter en SMS-besked som ligeså vigtig som en telefonsamtale.

SMS-beskeder er en meget naturlig del af manges hverdag. I Danmark sendes der årligt ca.10 milliarder SMS-beskeder, hvilket vidner om dette (Erhvervsstyrelsens telestatistik).SMS_vs_telefonopkald

Ikke en universal løsning tag altid udgangspunkt i målgruppen og indholdet

Disse tal betyder ikke at SMS-nyheder er en universal løsning for alt kommunikation. Man skal altid tage udgangspunkt i sin målgruppe og den viden man har om dem.

Undersøgelsen fra Experian Marketing Services viser desuden, at desto ældre målgruppen er, desto mindre værdi tilskriver de SMS-nyhederne hvis de skal sammenligne med en telefonopringning.


SMS som tidsbestilling og påmindelser er populært

Hvis man tænker SMS-beskeder ind i den samlede kommunikation med ens kunder, kan der være rigtig mange arbejdstimer brugt ved telefonen, som kan bruges på andre ting.

Dette gælder især ved korte beskeder til ens kunder fx "Kære [navn], din bil er færdig på værksted og kan hentes indtil kl.18.00 i dag, mvh. dit autoværksted"

Normalt når man ringer til kunderne, kan der være optaget, intet svar mv. som gør man er nødt til at prøve flere gange. Derfor kan en kort besked til en kunde tage meget tid fra det daglige arbejde.


Professionel SMS-service gør det nemt

Med en SMS service, tastes kundens nummer nemt og beskeden sendes direkte.

Som et ekstra plus står virksomhedens navn som afsender af beskeden, hvilket gør SMS-beskeden fremstår professionelt og flot på kunden telefon.

Derudover har man mulighed for at bruge standard skabeloner så man altid har samme struktur og layout i beskederne til kunderne. 

Vi opretter gerne en test konto, så man gratis kan prøve hvor nemt det er, brug gerne kontaktformularen.

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2020 m-marketing aps